Restaurant Lekker

Dinerbon Zutphen Restaurant Lekker
Adres
Stationsplein 59
7201 MH Zutphen
Telefoon
0575 - 517994
Dinerbon Zutphen Restaurant Lekker
Dinerbon Zutphen Restaurant Lekker
Dinerbon Zutphen Restaurant Lekker

Met uw Dinerbon kunt u gaan ontdekken en beleven bij Restaurant Lekker in Zutphen. Ontdekken en beleven staan bij Zutphen namelijk gelijk aan eten. Lekker ligt pal tegenover het centraal station van Zutphen, dus vanuit de trein schuift u met uw Dinerbon zo aan in ons restaurant. Lekker kan omschreven worden als compact, intiem, sfeervol én gezellig. In een eigentijdse sfeer kunt u met uw Dinerbon bij ons genieten van onze open keuken. Bij Lekker staan eten en drinken gelijk aan genieten. Wat dacht u van een avondje ontspannen bijpraten met vrienden, of van een avondje uit onder het genot van een lekkere borrel en goed eten? Bij Lekker zijn wij heel goed in het inspelen op wat onze klanten willen. Een zakelijke lunch of diner, een intiem dinertje, lekker gezellig Bourgondisch borrelen; het kan allemaal bij Restaurant Lekker.

In onze gerechten proeft u de verse streekproducten die wij gebruiken, in combinatie met de passie die we bij Lekker hebben voor heerlijk eten. Of u met uw Dinerbon nou kleine of grote trek heeft, wij kunnen bij Lekker voorzien in uw wensen. U kunt bij ons namelijk zelf uw menu samenstellen aan de hand van de overheerlijke hapjes die wij bereiden. Ook kunt u wat uitgebreider à la carte dineren van onze gewone kaart. Onze keuken is internationaal georiënteerd, dus u kunt van alles verwachten. Lekker veel variatie dus met uw Dinerbon!

Kom in ons knusse en sfeervolle restaurant genieten van lekker eten en drinken met uw Dinercheque. Lekker is gewoon Lekker, anders hadden we een andere naam gekozen. Wij hopen dat u snel een keer bij ons op bezoek komt!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10