Al Vesuvio

Dinerbon Gemert Al Vesuvio
Adres
Binderseind 24
5421CJ Gemert
Telefoon
0492 367428
Dinerbon Gemert Al Vesuvio
Dinerbon Gemert Al Vesuvio
Dinerbon Gemert Al Vesuvio
Dinerbon Gemert Al Vesuvio

Wist u dat u uw dinerbon tegenwoordig kunt besteden bij Vincenzo en Saskia Esposito, zij runnen al 23 jaar met hart en ziel hun ristorante in het Noord-Brabantse dorp Gemert. Vincenzo heeft in Napoli van zijn eigen ‘mamma’ leren koken die mama kwam voorheen regelmatig naar nedeland helaas is mama in juli 2006 plotseling overleden Maar Vincenzo heeft de Italiaanse kookkunst perfect onder de knie.

U bent van harte welkom om met uw dinercheque bij de familie Esposito te komen eten. Het is u vast wel duidelijk dat Al Vesuvio een op en top familiebedrijf is, zo werken Tess Esposito { Schoondochter en gastvrouw} Saskia Esposito {eigenaresse meestal werkzaam in de keuken} Sergio Lana {Neef van Vincenzo en pizzabakker} Michele Esposito{zoon en kok} Vincenzo Esposito {eigenaar en Gastheer} allemaal in het restaurant.

In het restaurant heerst een gemoedelijke sfeer. Hier geen overbodige liflafjes, maar simpelweg eerlijk voedsel. U kunt met uw dinerbon genieten van verschillende pasta’s, heerlijke kleine broodjes en het pizzadeeg wordt met de hand gemaakt. Alle vlees- en visgerechten worden geserveerd met bijlage. Een specialiteit van het huis is de Spezzatino della Nonna, een vleesgerecht met pasta en salade, oorspronkelijk door oma bedacht. Tevens is het restaurant elke week op de krijtborden nieuwe gerechten te zien.We hebben een keuze uit diverse soorten Italiaanse wijnen of Italiaans bier Nastro Azzurro.

De dinercheque kunt u ook gebruiken wanneer er iets te vieren valt , zorgt Vincenzo voor een culinaire opluistering. Op aanvraag kunnen er in Al Vesuvio feesten worden gevierd, zoals bijvoorbeeld een bruiloft. Vincenzo zorgt dan voor een voortreffelijk Italiaans buffet, zodat u met vele Italiaanse specialiteiten kennis kunt maken. Twee keer per jaar vindt er in Al Vesuvio een Italiaanse avond plaats, waar u behalve lekker eten ook kunt genieten van live muziek gespeeld door muzikanten uit Zuid-Italië. De familie Esposito verwelkomt u graag in hun gezellige restaurantje.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews