Al Vesuvio

Dinerbon Gemert Al Vesuvio
Adres
Binderseind 24
5421CJ Gemert
Telefoon
0492 367428
Dinerbon Gemert Al Vesuvio
Dinerbon Gemert Al Vesuvio
Dinerbon Gemert Al Vesuvio
Dinerbon Gemert Al Vesuvio

Een écht stukje Italië in Gemert. Zo omschrijft Restaurant Al Vesuvio zichzelf. Het etablissement aan het Binderseind 24 is in het Noord-Brabantse dorp al meer dan 25 jaar een waar begrip op het gebied van heerlijk Italiaans eten. Uitbaters Vincenzo en Saskia Esposito en hun team van uiterst vriendelijke en attente personeelsleden zorgen ervoor dat je niet alleen een smakelijk maar vooral ook gezellig etentje bij dit restaurant beleeft. Die gezelligheid komt mede tot uiting in het interieur van dit horecabedrijf dat voorzien is van prettige lichte kleuren, zodat een moderne en fris uitziende ambiance ontstaat. Al Vesuvio is elke maandag en dinsdag gesloten. Van woensdag tot en met zaterdag kun je er van half 5 ‘s middags tot 11 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht en op zondag van 12 uur ‘s middags tot 11 uur ‘s avonds.

Bit dit restaurant hoef je niet te rekenen op allerlei (in wezen overbodige) toeters en bellen om zaken mooier voor te laten doen dat ze zijn. Al Vesuvio presenteert je daarentegen gewoon (h)eerlijk Italiaanse eten dat op ambachtelijke wijze voor je wordt bereid. Dit betekent onder meer dat het deeg voor de geserveerde pasta’s, pizza’s en broodjes in eigen keuken tot stand komt, zodat er een gegarandeerd lekker eindresultaat op je bord verschijnt. De menukaart bevat alle verschillende soorten gerechten die je in een volwaardig Italiaans restaurant mag verwachten. Je kunt er als voorgerecht dus onder meer kiezen uit tal van verschillende soorten antipasti, salades en soepen, terwijl voor het hoofdgerecht tientallen verschillende pasta-, vlees- en visopties beschikbaar zijn. Uiteraard ben je bij Al Vesuvio ook aan het juiste adres voor de verrukkelijkste pizza’s. Je kunt er natuurlijk kiezen voor klassiekers, zoals de pizza Napoletana of de pizza Margherita, maar bijvoorbeeld ook gaan voor meer unieke smaaksensaties, zoals de pizza Bresaola met gedroogd gekruid rundvlees, mozzarella, parmezaan en rucola. Als nagerecht biedt dit restaurant je onder meer Italiaans ijs en Italiaanse koffie in diverse smaken aan.

Is het moment aangebroken dat je je gezellig uitje bij Al Vesuvio afsluit met ‘arrivederci’ en het betalen van je rekening, dan kun je daarvoor natuurlijk gewoon (deels) het saldo van je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10