De Vrolijke Keizer

Dinerbon Gorredijk De Vrolijke Keizer
Adres
Hoofdstraat 35
8401BV Gorredijk
Telefoon
0513 461415
Dinerbon Gorredijk De Vrolijke Keizer

Gezellig eten in een ongedwongen sfeer doe je bij De Vrolijke Keizer in Gorredijk

Heb je thuis een dinerbon liggen en wil je deze uitbesteden bij een gezellig restaurant waar je in een ongedwongen sfeer kunt eten? In dat geval is De Vrolijke Keizer het adres waar je moet zijn. Je vindt het restaurant aan de Hoofdstraat 35 in Gorredijk en bij aankomst wordt je hartelijk ontvangen door het gastvrije personeel. Kom je binnenkort een keer langs bij De Vrolijke Keizer? Om zeker te zijn van een tafeltje met de dinercheque kun je van tevoren het beste even een reservering maken bij het personeel.

Tal van heerlijke klassieke gerechten zijn terug te vinden op de menukaart van De Vrolijke Keizer

Wist je dat het pand van De Vrolijke Keizer al decennialang bestaat? In het jaar 1633 werd de herberg den Roomsen Keizer. Het pand kent dus een erg rijke geschiedenis op culinair niveau en dit is dan ook er duidelijk terug te zien op de menukaart. Je hebt de keuze uit tal van heerlijke klassieke gerechten, waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van kwalitatief goede producten. Wellicht probeer je met je dinerbon binnenkort een goede tomatensoep, een van de vleesgerechten, een van de maaltijdsalades of een van de vegetarische gerechten uit bij De Vrolijke Keizer

Verse streekproducten komen op tafel bij De Vrolijke Keizer

De oude herberg bestaat uit een begane grond en een boven zaal waar partijen kunnen worden gehouden. Of je nu langs komt met een grote groep of meet een kleine groep, met jouw dinercheque weet je zeker dat er iedere keer weer verse streekproducten op tafel komen. Lijkt een avondje uit bij De Vrolijke Keizer je wel wat? De Vrolijke Keizer is van dinsdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur voor je geopend.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10