New Tandoor

Adres
Lange Tiendeweg 49
2801KE Gouda
Telefoon
0182 529733

In de historische binnenstad van Gouda, staat restaurant New Tandoor. Zoals de naam van het restaurant al zal vermoeden, is dit een Indiaas restaurant. Hier kun je met je Dinerbon ook in het oude centrum van Gouda genieten van een Indiaas entourage en Indiaas eten. Centraal in de keuken is de tandoor. Dit is een traditionele kleioven in Indiase stijl. Hier worden al jouw gerechten bereid en de koks hebben veel ervaring met het werken met de tandoor. Het vergt namelijk expertise om te beoordelen hoe lang het gerecht in de tandoor moet en wat de temperatuur van de tandoor voor bepaalde gerechten is. Neem je Dinercheque daarom mee naar Gouda en laat je onderdompelen in Indiase sferen.

Menu's

Als je je Dinerbon bij New Tandoor verzilverd, dan kun je kiezen om aparte gerechten van de kaart te bestellen, maar je mag ook kiezen voor een compleet menu. Je krijgt dan een voorgerecht, hoofdgerecht en diverse bijgerechten. Ook een dessert is hierbij inbegrepen. Je hebt hierbij de keuze uit enkele type menu's, zoals Tandoor special, Maharaja menu en Rani vegetarian. Ook kinderen kunnen kiezen voor een speciaal kindermenu met hoofdgerechten, bijgerechten en dessert. De standaard menu's hebben een vaste prijs per persoon, zodat je niet per gerecht hoeft te betalen.

A la carte

Wil je alle keuze hebben, gebruik je Dinercheque dan om a la carte te eten. Je krijgt dan een uitgebreide menukaart met veel verschillende gerechten. De voorgerechten bestaan uit lekkere kleine Indiase hapjes of je neemt een lekkere soep. De hoofdgerechten zijn gegroepeerd in soorten gerechten, zoals tandoori gerechten, lamsvlees curry's, kip curry's, tandoori curry's, gerechten met zeevruchten en rijstschotels. Natuurlijk moet je als je Indiaas gaat eten een lekkere authentiek curry gerecht proberen. Voor vegetariërs is er een grote keuze uit vegetarische gerechten en als bijgerecht kun je ook typische Indiaas brood kiezen, gebakken in de tandoor oven. Natuurlijk mag je je diner afsluiten met een typisch Indiaas dessert.

Catering

Heb je thuis een feestje te vieren? Het is dan mogelijk om je gasten lekker Indiaas eten voor te zetten. Je kunt dan gebruikmaken van de catering service van New Tandoor. Dit geldt voor alle soorten feestjes, zoals jubilea en bruiloften. Neem hiervoor contact op met New Tandoor en bespreek al je wensen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10