Hotel Aduard

Dinerbon Aduard Hotel Aduard
Adres
Friesestraatweg 13
9831TB Aduard
Telefoon
050 4031400
Dinerbon Aduard Hotel Aduard
Dinerbon Aduard Hotel Aduard
Dinerbon Aduard Hotel Aduard

Welkom bij Best Western Hotel Aduard, een hotel waarbij iedereen op zijn plek is. In dit hotel, dat op een groene locatie ligt met uitzicht over het prachtige Groningse landschap, bevindt zich een bijzonder restaurant. In dit restaurant bent u het hele jaar door welkom met uw dinerbon om te komen genieten van verse gerechten die worden bereid van producten uit de omgeving. Het is hiervoor geen vereiste dat u logeert in het hotel. Uiteraard kunt u na een geslaagde avond uit eten blijven overnachten, maar u bent ook meer dan welkom als u alleen komt dineren met uw dinercheque. Of u nu met vrienden, familie, uw partner of alleen komt. De deuren van Best Western Hotel Aduard staan altijd voor u open.

Zoals eerder gezegd werkt de chef in de keuken van restaurant Best Western Aduard met verse, biologische streekproducten. Zo worden voor u op een eerlijke manier de lekkerste gerechten op tafel getoverd. Omdat elk seizoen uniek is, is dat kaart bij dit restaurant dat ook. Dit komt er op neer dat u bij ieder bezoek aan het restaurant met uw dinerbon weer nieuwe gerechten kunt ontdekken. Bijvoorbeeld gerechten van rund- en lamsvlees van de eigen boerderij. Neem een kijkje op de veelzijdige lunch- en dinerkaart van het restaurant van Best Western Hotel Aduard en laat u een middag of avond helemaal in de watten leggen.

Klinkt dit u goed in de oren? Laat u dan niet langer weerhouden van het reserveren van een tafeltje in dit sfeervolle hotel – restaurant. Vergeet ook niet om uw dinercheque mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10