Grand Cafe Koning

Dinerbon Bedum Grand Cafe Koning
Adres
Boterdiep ZZ 38
9781GP Bedum
Telefoon
050 3013758
Dinerbon Bedum Grand Cafe Koning
Dinerbon Bedum Grand Cafe Koning

Dat u met uw dinerbon terecht kunt bij vele verschillende soorten restaurants, eetcafés en bistro’s verspreid door heel Nederland, daar was u naar alle waarschijnlijkheid al van op de hoogte. Wist u echter dat u uw dinercheque ook kunt besteden voor een gezellige avond met vrienden of collega’s in meerdere gezellige cafés? U bent onder andere welkom bij Grand Café Koning, het grand café dat hoort bij het naastgelegen restaurant de Caenerij aan het Boterdiep in het Groningse Bedum. Bij Grand Café Koning kunt u iedere avond komen genieten van heerlijke ijskoude biertjes en van veel gezelligheid. Koning is recentelijk volledig verbouwd en het team van het grand Café staat te popelen om u de nieuwe zaak te tonen.

Naast de lekkere koude biertjes die er bij grand Café Koning worden getapt staat dit gezellige café ook bekend om de vele activiteiten die er te doen zijn. Op de website kunt u een overzicht vinden van alles wat u de komende tijd te wachten staat, maar wij kunnen wel alvast een tipje van de sluier oplichten ten aanzien van de dingen die u de komende tijd kunt gaan beleven met uw dinerbon bij Grand Café Koning. Zo wordt er regelmatig een pubquiz, dart-of pooltoernooi georganiseerd en is de vrijdagmiddagborrel altijd zeer drukbezocht. Het terras is verwarmd, dus zowel in de zomer als tijdens de koudere maanden kunt u heerlijk buiten zitten.

Bij uw biertje is het bij Grand Café Koning altijd mogelijk om ook een eenvoudige hap te bestellen of lekkere borrelhapjes. Op de tap staan meerdere bieren, dus kom met uw dinercheque ontdekken wat er allemaal te verkrijgen is!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10