Het Gemeentehuis

Dinerbon Bedum Het Gemeentehuis
Adres
Grotestraat 2
9781HG Bedum
Telefoon
050 301 2213
Dinerbon Bedum Het Gemeentehuis
Dinerbon Bedum Het Gemeentehuis

Gevestigd in het voormalige gemeentehuis van Bedum zit Hotel ‘t Gemeentehuis. Dit kleinschalige hotel heeft een historie van bijna 200 jaar oud. Het restaurant is in 2017 geheel verbouwd en past in de stijl van het historische en stijlvolle gebouw. Vanwege het warme karakter van het gebouw en het restaurant zult u zich gelijk thuis voelen bij ons. Wees welkom om te genieten van een heerlijke tournedos, sate of schnitzel, wij hebben een breed assortiment waaruit u kunt kiezen. Ervaar een lekker diner in een historisch pand en betaal eenvoudig met uw dinerbon of dinercheque.

Ons restaurant kenmerkt zich door een warme huiskamerstijl. Wij hebben een zeer diverse kaart met vegetarische, vis en vleesgerechten. Hotel ‘t Gemeentehuis werkt graag samen met lokale en regionale boeren. De Groninger boerenkarbonade is lokale specialiteit die u zeker geproefd moet hebben! Als dessert is het Groningse schepijs gemaakt door een lokale zorgboerderij ook zeer aan te raden. In de zomer hebben wij tevens een prachtig terras midden in het centrum van Bedum.

 Kom bij ons langs met uw dinerbon of dinercheque en ervaar de warme sfeer en heerlijke gerechten zelf. Voor lunch zijn wij geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 12:00 tot 17:00. Voor diner zijn wij dagelijks geopend van 17:00 tot 21:00.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10