Restaurant de Caenerij

Dinerbon Bedum Restaurant de Caenerij
Adres
Boterdiep ZZ 38
9781GP Bedum
Telefoon
050 3013758
Dinerbon Bedum Restaurant de Caenerij
Dinerbon Bedum Restaurant de Caenerij
Dinerbon Bedum Restaurant de Caenerij

 

Aan het Boterdiep 38 in het Groningse Bedum vindt u restaurant de Caenerij, een modern en verassend restaurant waar u met uw dinerbon het hele jaar door van harte welkom bent voor een geweldige avond die u nog lang zal heugen. Iedere woensdag tot en met zondag wordt u in dit restaurant vanaf 16.00 warm onthaald met uw dinercheque voor het diner. Gastvrijheid, ontspanning en gezelligheid zijn in dit restaurant zeer belangrijk en de bediening zal er dan ook voor zorgen dat u aan het eind van de avond geheel verzorgd en tevreden weer op huis aan gaat.

Op de menukaart staan verschillende gerechten die allen zijn bereid van verse ingrediënten. Begin uw diner met een heerlijke rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise. Vervolg het diner met uw dinercheque met een heerlijk stukje zal met gegrilde groenten of kies voor een smaakvolle combinatie van biefstuk, gegrilde mails en verschillende bereidingen van wortel, paprika en meer. De vegetariërs onder ons kunnen met de dinerbon genieten van een heerlijke kaasfondue met groente dippers en broodsticks, of voor een risotto met paddenstoelen, truffel en Parmezaanse kaas. Voor de kleinste gasten is er een speciaal kindermenu met onder andere mini hamburgers en kibbeling met frietjes.

Lijkt het u gezellig om met vrienden, familie of collega’s uit eten te gaan in het Groningse plaatsje Bedum? Dan is een bezoek aan restaurant de Caenerij echt voor u weggelegd! Vergeet niet om uw dinercheque met u mee te nemen wanneer u een bezoek brengt aan dit sfeervolle etablissement en geniet van een gezellige avond!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10