Hotel Boven Groningen

Dinerbon Delfzijl Hotel Boven Groningen
Adres
Waterstraat 78
9934 AX Delfzijl
Telefoon
0596 618771
Dinerbon Delfzijl Hotel Boven Groningen
Dinerbon Delfzijl Hotel Boven Groningen

Aan de Waterstraat in Delfzijl (Groningen) staat restaurant Boven Groningen. Het restaurant heeft een prachtige omgeving en staat goed omschreven in de buurt. Boven Groningen is zowel een Grand Café als restaurant. Het is een geweldige plek om heen te gaan met uw familie en vrienden, maar ook zeker met uw collega’s! Vanaf nu hoeft u niet (alles) zelf te betalen, maar kunt u ook betalen met uw dinerbon! De buitenkant van het gebouw ziet er al mooi uit, maar als u binnen stapt in dit leuke restaurant, ziet u ook meteen het geweldige interieur. U zult hier in een fijne omgeving kunnen genieten van uw gerecht, waardoor u weer heerlijk ontspannen naar huis kunt gaan. De geweldige bediening staat ook altijd voor u klaar. U kunt met al uw vragen en wensen zeker bij hen terecht en zij zullen u vriendelijk helpen!

Boven Groningen heeft ook creatieve koks in de keuken staan. Zij verstaan hun vak en bereiden de meest uiteenlopende gerechten voor u. Zo kunt u uw dinercheque bijvoorbeeld gebruiken voor een romantisch diner voor twee of juist voor een gezellig familiediner. Ook kunt u hier heerlijk lunchen. Zo kunt u ontspannen op elk moment van de dag! Boven Groningen heeft ook een dagelijks wisselend driegangenmenu. Deze wordt u aangeboden in een hele goede prijs / kwaliteit verhouding. De gerechten worden iedere dag van hoge kwaliteit gemaakt!

Restaurant Boven Groningen hoopt u zeker snel eens te mogen ontmoeten en uw dinercheque of dinerbon te mogen verzilveren!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10