Partycentrum de Bolder

Dinerbon Delfzijl Partycentrum de Bolder
Adres
Molenberg 13
9934CG Delfzijl
Telefoon
0596 610 900
Dinerbon Delfzijl Partycentrum de Bolder
Dinerbon Delfzijl Partycentrum de Bolder

In Delfzijl aan de Molenberg staat partycentrum de Bolder. Met uw dinercheque bent u hier aan het juiste adres voor een gezellige dag of voor een fijn avondje uit. U kunt hier bowlen, lasergamen, dineren, genieten van een buffet, maar ook van Oudhollandse spelen tot wervelende workshops zoals Latin Dance en Splash art. Bij de Bolder is er ook nog veel meer mogelijk dan bovenstaande bezigheden. U zult echt met jong en oud heel veel kunnen beleven! Er is namelijk wel plaats voor 1500 personen. U kunt dus zeker langskomen voor verschillende feesten en partijen. Heeft u een bruiloft te vieren, een vrijgezellenfeestje, een personeelsuitje of wilt u iets met uw familie gaan eten? Dan kan dat zeker allemaal bij partcentrum de Bolder! Het team van de Bolder gaat uitstekend te werk. Zij zijn gastvrij en gaan vriendelijk te werk. Zo helpen zij u graag met al uw vragen en wensen, zodat u een perfect bezoek zult beleven!

In de keuken van de Bolder worden heerlijke gerechten bereid. Dit wordt gedaan met veel passie en liefde, maar ook met verse ingrediënten. Door op deze manier de gerechten te bereiden zullen zij van een hele goede kwaliteit zijn. Heerlijk voor uw dinerbon! Ook zijn er genoeg heerlijke dranken waar u en uw gezelschap uit kunnen kiezen.

De Bolder is zeven dagen per week geopend vanaf 11:00 uur of vanaf 15:00 uur. Voor een feestje gaat u zeker weten naar partycentrum de Bolder. Vergeet zeker uw dinercheque of dinerbon niet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10