Abraham's Mosterdmakerij

Dinerbon Eenrum Abraham's Mosterdmakerij
Adres
Molenstraat 5
9967SL Eenrum
Telefoon
0595 - 491600
Dinerbon Eenrum Abraham's Mosterdmakerij
Dinerbon Eenrum Abraham's Mosterdmakerij

In Groningen wordt nog op authentieke wijze de mosterd gemaakt en voor iedereen die dat wilt zien is er Abrahams Mosterdmakerij & Restaurant. Hier kan iedereen een kijkje nemen in de fabriek en zien hoe de mosterd nou echt in de steel steekt. U hoeft niet per se de rondleiding te volgen om te zien hoe het werkt. Aan de tafel in het restaurant kunt u door de glazen wand bij de fabriek naar binnen kijken, een leuke toevoeging aan een al leuke avond. U kunt nu zelfs betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Bij Abrahams Mosterdmakerij & Restaurant is één ding zeker. De keus is simpel maar het eten zit bomvol smaak. Dat komt omdat alles bij het restaurant zelf wordt gemaakt. Dagverse streekproducten en heerlijke mosterd. Die voor, tijdens en ja, zelfs na de maaltijd nog wordt geserveerd. Een lunch of diner bij Abrahams is ook voor de gasten die geen fan van mosterd zijn. En ook wordt er door het gastvrije personeel rekening gehouden met diëten en allergieën. Zo is Abrahams nou eenmaal, een leuke plek waar iedereen moet kunnen genieten.

Ook worden er voor groepen speciale arrangementen geregeld. Kijk op de website om te zien hoe die mosterd wordt gemaakt.

Kom dus snel langs en neem een kijkje naar de productie van mosterd of kom gewoon omdat de menukaart u aanspreekt. Het is Abrahams om het even, hij is al lang blij dat u langs komt. Ook als u wilt betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10