Bakkerij Leistra Ezinge

Dinerbon Ezinge Bakkerij Leistra Ezinge
Adres
Torenstraat 10
9891AG Ezinge
Telefoon
0594 621287
Dinerbon Ezinge Bakkerij Leistra Ezinge
Dinerbon Ezinge Bakkerij Leistra Ezinge

Ben je op zoek naar en leuke plek om te eten in de buurt van Groningen? Breng dan een bezoekje aan Bakkerij Leistra in Ezinge. De bakkerij zit al sinds 1992 in het dorpje en heeft de afgelopen jaren nieuwe filialen geopend andere dorpen in de buurt. Heb je nog ergens een dinerbon of dinercheque liggen? Gebruik deze dan bij Bakkerij Leistra om je ontbijt, lunch of andere aankopen mee te betalen.

Bakkerij Leistra is een bakker met een rijke geschiedenis. De medewerkers van de verschillende filialen zijn al jaren in dienst en zijn vaste gezichten in het dorp. De bakkerij wordt door de meeste klanten ook al jarenlang bezocht. Dit komt voornamelijk door het uitgebreide assortiment streekproducten. Steeds minder mensen hebben de tijd om deze heerlijkheden zelf te maken. Wil je toch die nostalgie van verse streekproducten uit je jeugd? Dan koop je ze bij Bakkerij Leistra.

Wil je binnenkort een keer een dagje weg in de omgeving van Groningen? Dan moet je een bezoekje aan Ezinge zeker niet overslaan. Het dorp heeft een beschermd dorpsgezicht en de plaatselijke kerk stamt uit het begin van de 13e eeuw. Rijd op een zonnige middag door het dorpje, geniet van de eeuwenoude boerderijen en bekijk bijvoorbeeld de oude zuivelfabriek. Is het lekker weer? Haal dan bij Bakkerij Leistra wat lekkere broodjes en ga ergens in het dorp picknicken. In de winter kun je de broodjes natuurlijk ook in de winkel opeten.

Al jarenlang koopt een groot deel van de omgeving zijn brood bij Bakkerij Leistra. Je kunt kiezen uit verschillende soorten brood. Zo maakt de bakkerij volkorenbrood, speltbrood en het lokale kloosterbrood. Ook de Groningse lekkernij suikerbrood is erg populair onder de klanten van Bakkerij Leistra. Je kunt een plakje suikerbrood eten als tussendoortje of als onderdeel van een feestelijk ontbijt.

Naast brood heeft de bakkerij ook verschillende soorten gebak en taart. Bestel gebakjes of een (foto)taart voor je verjaardag of andere feestelijke gelegenheid. Kom langs in Ezinge en neem een kijkje in het ruime assortiment van de bakkerij. Vergeet dan niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen, zodat je hiermee kunt afrekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10