Partycentrum Klein Italie

Dinerbon Godlinze Partycentrum Klein Italie
Adres
Allersmaweg 2
9908PD Godlinze
Telefoon
059 658 11 00
Dinerbon Godlinze Partycentrum Klein Italie
Dinerbon Godlinze Partycentrum Klein Italie

Het leuke partycentrum Klein Italië is gelegen aan de Allersmaweg in Godlinze. Ons partycentrum is zeer geschikt voor allerlei feesten en partijen, maar ook zeker voor uw dinerbon! Klein Italië is gelegen in een romantische beeldentuin, heeft een sfeervolle zaal en een eigen zitkuilterras. Onze beeldentuin bevat verschillende terrassen waar u kunt zitten, u heeft dus keuze genoeg! Niet alleen u, maar ook uw kinderen zullen hun ogen uitkijken in onze prachtige beeldentuin! Er zijn prachtige beelden aanwezig en een mooie grote vijver, maar u zult ook veel groen om u heen zien! In onze beeldentuin komt u echt helemaal tot rust en kunt u ontspannen uw feest vieren of natuurlijk heerlijk dineren met uw dinercheque. Verder passen wij onze muziek en aankleding helemaal aan naar uw wensen en daarnaast verzorgen wij ook een heerlijk buffet of diner.

Onze keuken is zeer gevarieerd, wij maken verschillende soorten heerlijke diners of buffetten voor u klaar. Wij vinden het belangrijk dat wij u de beste gerechten serveren naar eigen wens. U kunt er bij ons vanuit gaan dat de gerechten van top kwaliteit zijn. Onze koks werken namelijk met liefde en passie aan elk gerecht dat zij voor u klaar maken. Voor elk feest maken wij een bijpassend diner of buffet voor uw klaar. Uw wilt toch ook heerlijke gerechten voor uw dinercheque? Ook kunt u heerlijk dineren in onze Ristorante Dell’Arte.

Heeft u een Italiaans en/of een romantisch feest? Kom dan met uw dinercheque of dinerbon naar partycentrum Klein Italië!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10