Ristorante dell Arte

Dinerbon Godlinze Ristorante dell Arte
Adres
Allersmaweg 2
9908PD Godlinze
Telefoon
059 658 11 00
Dinerbon Godlinze Ristorante dell Arte
Dinerbon Godlinze Ristorante dell Arte

Restaurant Dell ‘Arte is gevestigd in het Groningse plaatsje Godlinze. Het is een Mediterraans restaurant waar een middeleeuwse en kloosterachtige sfeer hangt. Deze sfeer is gecreëerd, doordat er gebruik is gemaakt van attributen uit oude kerken. Zo zijn de oude ingangsdeuren van de St. Jozefkerk uit Den Haag gebruikt als doorgang naar de feestzaal en de smeedijzeren hekken uit de Mozes en Aronkerk uit Amsterdam geven een echt klooster gevoel. Midden in het restaurant is een oude stenen put omgebouwd tot een sfeervolle openhaard. De sfeer van het restaurant is ook terug te zien op het schilderij ‘La nostra vita’. Met uw dinerbon bij ons komen is zeker géén slecht idee, want naast het lekkere eten kijkt u ook uw ogen uit!

De gerechten worden bereid met veel passie, temperament en verse ingrediënten. Door deze combinatie ontstaan heerlijke en eerlijke gerechten met de beste smaken. De keuken heeft verschillende soorten gerechten voor u samengesteld. Deze bestaan uit voorgerechten, pastagerechten, kipgerechten, rundergerechten, varkensgerechten en speciaalgerechten. Heerlijke gerechten voor uw dinercheque! Voorbeelden uit deze gerechten zijn: Kipfilet alla Torinese, Ossenhaas dell ‘Arte, varkenshaas van de pater en tamme eendenborstfilet op de plaat gebakken. Ook is er een wijn- en drankenkaart voor u samengesteld. Op deze drankkaarten staan adviezen bij welk gerecht u het beste deze dranken kunt drinken.

Wilt u ook genieten van een heerlijke maaltijd in een bijzondere sfeer? Dan bent u bij Ristorante dell ‘Arte aan het juiste adres! Kom langs en vergeet zeker uw Dinerbon of Dinercheque niet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10