Boccaccio

Dinerbon Groningen Boccaccio
Adres
Steentilstraat 38
9711GP Groningen
Telefoon
050 311 2126
Dinerbon Groningen Boccaccio
Dinerbon Groningen Boccaccio

Met uw dinerbon naar Boccaccio? Dat kan vanaf nu! Boccaccio is met de rijke culinaire traditie van Toscane naar Groningen gehaald. U vindt dit restaurant aan de Steentilstraat in Groningen. Er zijn geen grotere levensgenieters dan de Toscanen. Toscane kent daarom één van ’s werelds meest oprechte en smaakvolle keukens. Hier kunt u van genieten met uw dinercheque! Boccaccio heeft een gezellige inrichting. Er is veel gewerkt met de donkere kleuren waardoor er een warme sfeer ontstaat. Buiten is een gezellig terras aanwezig waar u met heerlijk weer kunt genieten van uw gerecht! Laat u verrassen door de Toscaanse gastvrijheid. Het team van Boccaccio zal er alles aan doen om het voor zo gezellig mogelijk te maken.

In de keuken worden klassieke Toscaanse gerechten geserveerd. Zo zijn er heerlijke anti-pasta gerechten, maar ook verrukkelijke vlees- en visgerechten. De verse ingrediënten voeren de boventoon. Met behulp van liefde en een eenvoudige bereidingsmethoden smaken de gerechten uitstekend! Ook de befaamde goudgroene Toscaanse olijfolie draagt hier aan bij. Nergens anders is de eenheid tussen wijn en eten zo groot als in Toscane. Zo schenkt Boccaccio bijvoorbeeld een van de populairste wijnen en een echt streekproduct: Chianti. Wat ook een echte aanrader is, is de beroemde Italiaanse champagne: Prosecco.

Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 14:00 uur om lekker te borrelen. De keuken is elke dag geopend van 17:00 uur tot 22:00 uur. Restaurant Boccaccio heet u van harte welkom met uw dinercheque of dinerbon, zij hopen u snel te zien!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10