BORGOR

Dinerbon Groningen BORGOR
Adres
Herestraat 17
9711 LA Groningen
Telefoon
050 2042406
Dinerbon Groningen BORGOR
Dinerbon Groningen BORGOR
Dinerbon Groningen BORGOR

Wij bakken burgers! Onze burgers zijn snel, vol van smaak en eet je zo uit de hand. Precies zoals het hoort! Wij brengen (h)eerlijke producten samen tot vernieuwende smaakbelevingen, maar hebben natuurlijk ook de ‘gøød old’ classics.

Onze kaart staat als een huis, maar we staan open voor alle suggesties van ønze gasten. We werken met eenvoudige en pure producten en denken mee over al uw voedingswensen. Vegetarisch, gluten vrij, ‘ik lust geen augurken’ – you name it!

Onze burgers zijn groots, indrukwekkend en afwisselend; net als de landschappen van Zweden. 100% puur rundvlees zonder toevoegingen! Onze groenten zijn net zo fris als de tundra’s. Onze geesten zijn open en mindful, net zoals die van alle Noorderlingen. Voor onze gasten springen we zo hoog als Noorse Fjørden. En gaan zo diep als de Finse meren. Daar komt ook nog bij dat we net zo mooi zijn als de Scandinavische kustlijn.

Kortom, we halen onze inspiratie uit het Høge Noorden. Vandaar onze exotische naam. Dit zie, voel en proef je direct als je bij ons binnen stapt. Waan je even in het ‘Baltische Schild’ en eet onze børgørs. We beloven dat je snel weer langs wilt komen! Al is het met Nordic Walking stokken…

 

Ook hier kunt u terecht met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10