BØRGØR

Dinerbon Groningen BØRGØR
Adres
Herestraat 17
9711 LA Groningen
Telefoon
050 2042406
Dinerbon Groningen BØRGØR
Dinerbon Groningen BØRGØR
Dinerbon Groningen BØRGØR
Dinerbon Groningen BØRGØR

BØRGØR, een burgerrestaurant. En niet zomaar burgers, maar burgers geïnspireerd door Scandinavische eenvoud en kwaliteit. Het ‘less is more’ principe is daarom iets wat we nastreven binnen ons gehele assortiment. We hebben op onze menukaart geen oneindige keus aan producten, omdat wij ervan overtuigd zijn dat kwaliteit staat boven kwantiteit. Daarnaast zijn wij in 2021 bekroond als beste burgerrestaurant van Nederland, binnen de Thuisbezorgd Awards.

De producten die we gebruiken voor de burgers zijn nauwkeurig uitgekozen. Het vlees dat we gebruiken is vers en puur, en de groenten zijn fris en knapperig. Het brood voor de burger is een perfecte combinatie van tarwe en aardappel, want juist de toevoeging van aardappel zorgt voor een uitstekende balans. Wij willen onze gasten een puur product aanbieden, waar je een goed gevoel bij krijgt. Want puurheid staat bij ons centraal.

BØRGØR biedt een waardevol alternatief op de Amerikaanse fastfood zoals we die allemaal wel kennen. Denk je fastfood, dan denk je: snel, ongezond en niet vers. Wij als BØRGØR geven hier een andere invulling aan. Dit doen we door onze producten ‘fastfood waardig’ te bereiden, namelijk binnen 4 minuten, maar ondanks deze snelheid bieden wij een kwalitatief goed en vers product. Dát is nou hoogwaardige fastfood.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10