Cervantes

Dinerbon Groningen Cervantes
Adres
Gedempte Kattendiep 23
9711PL Groningen
Telefoon
050-3111875
Dinerbon Groningen Cervantes
Dinerbon Groningen Cervantes

Cervantes is te vinden aan de Gedempte Kattendiep in Groningen. U kunt hier vanaf nu ook heen met uw dinercheque, want deze wordt nu ook gezien als geldig betaalmiddel bij Cervantes. Cervantes is een tapasrestaurant en is een typisch Spaans voorbeeld van tapas. Het is de ideale plek om kennis te maken met gastronomische gewoontes van de verschillende Spaanse streken. U ademt hier de sfeer van een traditionele Spaanse tapasbar uit: prettig, nonchalant en losjes. Het is een geweldige plek om met vrienden en familie heen te gaan. U kunt meenemen wie u wilt, want bij Cervantes is iedereen van harte welkom. De bediening gaat ook uitstekend te werk. U krijgt vanaf het begin van uw bezoek tot het einde een geweldige service.

Op de kaart van Cervantes staan kleine hapjes, van albongidas en allioli tot Serranoham en heerlijke vis- en vleesgerechtjes. Alle gerechten worden met zorg bereid. Dit wordt gedaan door koks die geweldige talenten hebben. Zij weten precies hoe ze de smaak van het gerecht het beste naar voren moeten laten komen. Hierdoor kunt u van elke hap genieten en heerlijk wegdromen! Voor uw dinerbon krijgt u echt alleen maar lekkers, zowel het eten als het drinken! Jong en oud kunnen dus uitstekend genieten van de Spaanse keuken en haar heerlijke gerechten.

U kunt zeven dagen per week terecht bij Cervantes. Het is er dus zeven dagen per week lekker druk en gezellig! Ga zeker langs met uw dinercheque of dinerbon bij het Spaanse restaurant Cervantes!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10