De Kornuiten

Adres
Paterswoldseweg 36
9726BE Groningen
Telefoon
0503 131866
Dinerbon Groningen De Kornuiten
Dinerbon Groningen De Kornuiten
Dinerbon Groningen De Kornuiten

Nog geen vijf minuten van het Centraal Station van Groningen ligt café en eterij De Kornuiten. Net buiten de stadsdrukte, maar minstens zo gezellig als in het centrum, zit je hier op een uitstekende plek. Het doel van het café is om goed eten te serveren voor een lage prijs, zodat ook de student hier graag naar binnen stapt. Er heerst een gezellige, informele sfeer. Zeker een geschikte plek om je Dinerbon te spenderen.

Bij de Kornuiten kan je je diner zo uitgebreid maken als jezelf wil. Ga je voor een avondje luxe, kies dan als eerste één van de voortreffelijke voorgerechten. Je hebt keuze uit onder andere Libanese pizza, haringmousse en een geitenkaas salade. En als je niet kan kiezen tussen al dat lekkers, kies dan samen met je dinerpartner voor een proeverij van voorgerechten. Nadat je buik al iets verzadigd is en wat rust krijgt, ga je voor het hoofdgerecht. Luxe vleesgerechten staan op de menukaart, zoals gestoofde runderwang, gegrilde entrecote en kippendij met freekeh (Syrisch tarwe). Ook heb je ruim keuze uit visgerechten en vegetarische gerechten, bijvoorbeeld: vispannetje van kabeljauw en zalm, pasta met gamba's, kaasfondue en freekehburger. Je kan je ook laten verassen door de kok en kies samen voor de Proeverij a la Kornuiten. Mocht er na al dit goede eten nog een plekje over zijn in je buik, bekijk dan ook zeker de kaart met nagerechten. Een huisgemaakte brownie, een limoncella taartje of een taartje met amaretto, dat kan je toch niet weerstaan? Al dit lekkers betaal je achteraf met je Dinercheque.

Wil je liever op de borrel bij De Kornuiten in plaats van een uitgebreid diner? Ook dat is mogelijk en je kan prima je Dinerbon meenemen. Neem een goed glas bier of een verrukkelijke wijn en verwen jezelf met een portie nacho's, frituur hapjes of een borrel plateau. Maak alvast een reservering online en besteed vanavond nog je Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10