De Zevende Hemel

Dinerbon Groningen De Zevende Hemel
Adres
Zuiderkerkstraat 7
9712 PZ Groningen
Telefoon
050 - 3145141
Dinerbon Groningen De Zevende Hemel
Dinerbon Groningen De Zevende Hemel
Dinerbon Groningen De Zevende Hemel

Welkom bij restaurant De Zevende Hemel, een prachtig, bijzonder en culinair restaurant dat u kunt vinden aan de Zuiderkerkstraat 7 in het Noordelijke Groningen. Met uw dinerbon kunt u bij De Zevende Hemel tongstrelende smaken komen ervaren. Restaurant De Zevende Hemel heeft een keuken die is geïnspireerd door de Franse en Italiaanse kooktradities. U kunt in dit restaurant genieten van verschillende soorten menu’s die worden bereid met dagverse en verantwoorde ingrediënten. Iedere maand wisselen de menu’s, waardoor u bij ieder bezoek aan De Zevende Hemel met uw dinercheque weer nieuwe smaken kunt ontdekken.

Op de kaart vindt u altijd gerechten met vegetarische ingrediënten, visgerechten, veganistische gerechten en biologische vleesgerechten. Wanneer u duurzaam eten belangrijk vindt dan bent u bij De Zevende Hemel zeer zeker goed op uw plaats met uw dinerbon. Naast duurzaam is het eten bij De Zevende Hemel echter vooral heel lekker. Laat u verassen met een drie of vier gangen menu van de chef of kies zelf uw ideale menu van de gerechten op de kaart. In beide gevallen kunt u bij ieder gerecht wel een heerlijk glas wijn vinden op de uitgebreide wijnkaart.

Wilt u graag komen genieten in Groningen van de romantische sfeer, knusse zitplaatsen en zo af en toe prachtige live pianomuziek? Neem dan uw dinercheque in de hand en breng een bezoek aan restaurant De Zevende Hemel aan de Zuiderkerkstraat 7. Zoals restaurant De Zevende Hemel is er in de omgeving geen ander, dus een bezoek aan dit restaurant is een zeer bijzondere en unieke ervaring. Kom met vrienden, collega’s of familie en geniet van een culinaire avond uit!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10