Di Stefano

Dinerbon Groningen Di Stefano
Adres
Gedempte Zuiderdiep 154
9711 HN Groningen
Telefoon
050 2053386
Dinerbon Groningen Di Stefano
Dinerbon Groningen Di Stefano
Dinerbon Groningen Di Stefano

Zin in een lekkere pizza of pasta? Of in een lunch met Italiaanse broodjes? Di Stefano is een kleine pizzeria aan het Gedempte Zuiderdiep, die gerund wordt door eigenaar Steef. Veel bezoekers zijn lovend over hun bezoek aan dit gezellige restaurantje en roemen de lekkere bodems van de pizza’s en de goede pasta’s. Verras jezelf en je familie of vrienden met een bezoek aan dit Italiaanse restaurant in Groningen en reken af met je Dinerbon!

Smullen van gerechten met vlees, vis en vegetarische opties

Ook als je met je Dinercheque graag vegetarisch wilt eten, is Pizzeria Di Stefano een goede keuze. Er is een uitgebreide kaart met pizza’s, die zijn belegd met volop heerlijke, verse ingrediënten. Wil je liever geen vlees of eet je veganistisch, dan zijn de pizza’s met veganistische kaas en aubergine, artisjokken of spinazie opties waarvan het water je in de mond loopt. Er is echt voor ieder wat wils, van een pizza maffiosa met salami en ossenhaas tot een pizza met shoarma speciaal. Kan men je wakker maken voor een traditionele pasta uit de Italiaanse keuken? De pasta’s van Di Stefano worden geserveerd met smakelijke sauzen met vlees en met vis. Uiteraard kan je als pastaliefhebber ook een vegetarische variant met diverse kazen of met veel groenten bestellen. Voor de lunch staan er broodjes met Italiaanse ingrediënten als parmaham, pesto en rucola op het menu en mag je ook je eigen broodje samenstellen. Je kan hier dus met je Dinercheque echt alle kanten op.

Heerlijk eten voor weinig geld

Niet alleen het eten in deze Groningse pizzeria valt bij veel mensen in de smaak, ook de vriendelijke bediening doet altijd haar best om het je naar de zin te maken. Als je van een goede service houdt, zit je met je keuze voor Di Stefano dus helemaal goed. In het kleine zaakje zijn ook de prijzen klein, dus je kan gerust je buik vol eten. Sluit je avondje met je Dinerbon af met een huisgemaakte tiramisu, die niet voor niets de specialiteit van het huis is. Wedden dat je snel een keer terugkomt!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10