El Txoko

Dinerbon Groningen El Txoko
Adres
Oude Kijk in 't Jatstraat 53
9712 EC Groningen
Telefoon
050-3114555
Dinerbon Groningen El Txoko
Dinerbon Groningen El Txoko

U kunt nu op zijn Spaans genieten zonder dat u daarvoor zelf naar Spanje hoeft. Bij restaurant El Txoko doen zij dat voor u. Hier kunt u heerlijk genieten van het beste dat de keuken van Baskenland u te bieden heeft. Baskenland is de provincie van Spanje met de meest aansprekende keuken. In het restaurant bent u omgeven met een prettig rumoer van mensen die het net als jij naar hun zin hebben. Ook kunt u hier betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

In Groningen weten ze allemaal dat u voor een ontspannen lunch of diner bij Txoko moet zijn. De lunchkaart bevat een uitgebreide keuze aan Spaanse lunch specialiteiten. Het diner gaat bij El Txoko op geheel eigen wijze. Op de bar staat een gekoelde vitrine met een grote keuze aan ‘pintxos’. Dit zijn Spaanse eenhapsgerechtjes aan met prikkertje geserveerd met stokbrood. U pakt zelf het aantal pinxtos die u wilt en bewaart de prikkertjes. U wacht dus niet op de bediening en rekent aan het eind gewoon het aantal verzamelde prikkertjes af. U kunt ook gezellig zitten of staan aan de bar.
Het restaurant ademt Baskenland; het is er gezellig en bij het restaurant zit een prachtige binnentuin. De studenten uit Groningen weten ons ook altijd goed te vinden!

Laat u dus snel meenemen op een culinaire reis naar het Iberisch Schiereiland. Het zal ongetwijfeld een onvergetelijke avond zijn die ook goed te betalen is. Vooral als u met een Dinercheque betaalt.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10