Fujiyama

Dinerbon Groningen Fujiyama
Adres
Grote Markt 21b
9712 HR Groningen
Telefoon
050 - 3600329
Dinerbon Groningen Fujiyama
Dinerbon Groningen Fujiyama
Dinerbon Groningen Fujiyama

Let op: u kunt 1 cadeaukaart per tafel verzilveren!

Bij restaurant Fujiyama kunt u met uw Dinerbon de echte traditionele Japanse keuken proeven Fujiyama bevindt zich in het centrum van Groningen op een prachtige plek aan de Grote Markt. Hier waant u zich even in gemoedelijke oosterse sferen door het stijlvolle decor, de vriendelijke bediening, maar vooral door het heerlijke eten! De gerechten worden door de chef-koks aan uw tafel op een traditionele teppanyaki bakplaat bereid. Zij bakken voor u heerlijk gekruide garnalen, grillen verse groente en flamberen een sappige ossenhaas; alles recht voor uw ogen. Ook kunt u zich bij Fujiyama tegoed doen aan overheerlijke verse sushi. Keuze te over, maar alles bereid van enkel verse pure ingrediënten, die van de beste kwaliteit zijn.

Onze chef heeft een ruime selectie aan menu’s samengesteld. Deze menu’s laten u op een optimale manier kennis maken met de Japanse keuken. De gerechten zijn zo geselecteerd dat u per gang een mooie opbouw van smaken heeft. Vanaf 8 personen heeft u een ‘open menu’; u noemt de prijs die u per persoon kwijt wilt zijn en onze chef-kok stelt een menu samen met de specialiteiten van die dag. Uiteraard kunt u de meeste gerechten ook a la carte bestellen en zo uw eigen diner samenstellen. De traditionele Japanse keuken behoort tot één van de beste in de hele wereld; het eten is vers, puur en bovendien heel gezond. Bij Fujiyama wordt enkel met de beste ingrediënten gewerkt. 

Wij hopen u snel te zien en heten u bij voorbaat van harte welkom namens het hele team. Vergeet ook vooral uw Dinercheque niet, want die accepteren wij graag.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10