Grand Cafe Groningen

Dinerbon Groningen Grand Cafe Groningen
Adres
Gedempte Zuiderdiep 56
9711HK Groningen
Telefoon
050 364 0081
Dinerbon Groningen Grand Cafe Groningen
Dinerbon Groningen Grand Cafe Groningen

Wat dacht u ervan om met uw dinerbon heerlijk te gaan lunchen of dineren in een prachtig 19de eeuws pand aan het Groningse Gedempte Zuiderdiep? Dit is nu mogelijk, want u bent met uw dinercheque van harte welkom bij Grand Café Groningen. Het pand waarin dit leuke restaurant is gevestigd was ooit eigendom van de Steenkolen Handelsvereniging maar sinds geruime tijd biedt het nu een thuis aan de vele tevreden bezoekers die maar al te graag terug blijven komen bij Grand Café Groningen. In het grand café bent u maar liefst zeven dagen in de week welkom voor een kopje koffie met een stuk taart, een uitgebreide brunch, een high tea, een lekker borrel met een goed glas wijn of een uitgebreid diner. Dit alles vindt plaats in een gezellige en laagdrempelige ambiance waar u zich ongetwijfeld snel thuis zult voelen.

Grand Café Groningen werkt zo duurzaam mogelijk en gebruikt daarom bij voorkeur lokale producten bij de bereiding van alle gerechten. Wanneer het kan zijn deze producten daarnaast ook biologisch. Dat is zowel goed voor het milieu als voor de locale economie, en bovendien voor u want op deze manier kunnen de meest verse en smaakvolle diners voor u worden gerealiseerd! Kwaliteit staat in het grand café dus hoog in het vaandel en daarvan kan u met uw dinerbon komen profiteren!

Bent u enthousiast geworden over Grand Café Groningen, wacht dan niet langer en breng een bezoek aan deze bijzondere horecagelegenheid aan het Gedempte Zuiderdiep. Vergeet niet om ook uw dinercheque mee te nemen, want daarmee kunt u de rekening betalen na een geslaagd bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10