Hemingway's Cuba

Dinerbon Groningen Hemingway's Cuba
Adres
Gedempte Kattendiep 23-1
9711PL Groningen
Telefoon
050 5893409
Dinerbon Groningen Hemingway's Cuba
Dinerbon Groningen Hemingway's Cuba

U kunt nu ook met uw dinercheque naar het leuke Hemingways. Het restaurant kunt u vinden aan de Gedempte Kattendiep in Groningen. De naam van het restaurant is afgeleid van Ernest Miller Hemingway. In zijn wereld draaide alles om het groots en meeslepend genieten. Eén van de belangrijkste dingen in zijn leven was zijn avontuurlijke en reislustige leven. Dit speelde voor hem grotendeels af in Cuba. Daarom is de kaart van restaurant Hemingways grotendeels gebaseerd op de Cubaans / Caribische keuken. Ook de pure en ambachtelijke schrijfkunst van Hemingway’s is terug te vinden en te zien in samenstelling van de gerechten, de cocktails en de inrichting van het restaurant. Het restaurant ademt een ouderwetse sfeer uit, maar ook de sferen van nu. Oud en nieuw is mooi met elkaar gecombineerd.

Op de menukaart staan verschillende heerlijke gerechten waar u uit kunt kiezen met uw dinerbon. Zo is er onder andere een stokbroodje met aioli en pesto, breekbrood, diverse kleine broodjes met pesto, aioli en tapenade, een miniwrap met gerookte kip, mango, rucola en kruidenroomkaas, tournedos van Gronings weiderund in roomboter gebakken en biologische aardbeien sorbetijs met aardbeien en kiwi. Er is zoveel keuze dat er voor jong en oud genoeg lekkers tussen zit. Niemand zal iets te kort komen en de koks maken graag meerdere gerechten voor u klaar!

Hemingways is dagelijks geopend vanaf 14:00 uur. De keuken is geopend vanaf 17:00 uur tot 22:00 uur. Ga zeker eens naar Hemingways met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10