Het Heerenhuis

Dinerbon Groningen Het Heerenhuis
Adres
Spilsluizen 9
9712 NR Groningen
Telefoon
050 3120438
Dinerbon Groningen Het Heerenhuis
Dinerbon Groningen Het Heerenhuis
Dinerbon Groningen Het Heerenhuis

Gelegen aan de Spilsluizen op een mooi stukje Groningen treft u Het Heerenhuis. Ons grand-café dient als de spreekwoordelijke huiskamer van Het Heerenhuis. Ons grand-café is modern koloniaal ingericht en is een warme, maar toch fris ogende plek. Het grand-café beschikt over een mooie, statige stamtafel, een comfortabele zithoek en ruime fauteuils aan onze grote koloniale tafels. Vanaf negen uur ‘s ochtends bent u met uw Dinerbon meer dan welkom voor al uw horecawensen. Een simpele kop koffie of een lunch wat later op de dag om te beginnen. Uiteraard kunt u met uw Dinerbon ook ontspannen genieten van lekker eten tijdens het diner. Het gastvrije personeel en de warme ambiance zullen er in ieder geval voor zorgen dat u zich snel thuis voelt!

Bij Het Heerenhuis kunt u met uw Dinerbon genieten van een fijne lunch. Op onze lunchkaart zijn alle ‘klassiekers’ vertegenwoordigd. Zo hebben wij een aantal heerlijke salades in de aanbieding, maar u kunt ook kiezen voor één van onze heerlijk belegde broodjes. Voor de kinderen is er een apart lunchkaartje. Neem dus gerust uw gezin mee! Van ons à la carte menu kunt u voor een schappelijke prijs uw eigen driegangendiner samenstellen. U kunt uiteraard ook gerechten los bestellen. Geniet van onze lamsracks of van onze kaasfondue. Of opteer voor een iets lichter diner en kies voor één van onze maaltijdsalades. Met uw Dinerbon heeft u genoeg keus bij Het Heerenhuis.

Wij hopen dat u binnenkort een keer bij ons op bezoek komt. Neem gerust uw Diner Cadeau Dinercheque mee. Tot snel in Groningen bij Het Heerenhuis!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
369 reviews
8 . 5 /10