Javaans Eetcafe Groningen

Dinerbon Groningen Javaans Eetcafe Groningen
Adres
Schuitendiep 33
9711 RA Groningen
Telefoon
050-3603631
Dinerbon Groningen Javaans Eetcafe Groningen
Dinerbon Groningen Javaans Eetcafe Groningen

Een avondje uit in Groningen is altijd gezellig. Zo ook een dinertje bij het authentieke Indonesische ‘Javaans eetcafé Groningen’. De echte liefhebbers weten al ruim 14 jaar waar ze terecht moeten voor een lekkere maaltijd op zijn Indonesisch. Zij weten dat de ervaring ongeëvenaard is. Een ervaring die u tevens met de Dinerbon van Diner Cadeau kunt betalen.

Zodra u het restaurant binnenloopt wordt u niet alleen begroet door de ruim drie honderd houten tempelwachters maar ook door de heerlijke geur van de Javaanse keuken. Door de prachtige houten prauw is het haast niet voor te stellen dat u nog gewoon in Nederland bent. Dit gevoel, dat u op het eiland Java bent beland, zal de hele avond in uw achterhoofd dwalen. De keuken is hier de belangrijkste factor in. Door gebruik te maken van hoge kwaliteit ingrediënten, die worden ingekocht met het oog op de duurzaamheid, kan de keuken het garanderen dat elke maaltijd doordrenkt is van de Javaanse smaken. De menukaart zal u niet alleen de beste smaken van het Javaanse eiland laten zien, maar ook de heerlijke bieren van het eigen continent laten proeven. Wie wist bijvoorbeeld dat een Affligem biertje zo goed zou smaken bij een indonesische rijsttafel. 

Kom dus snel langs en laat u verleiden door de heerlijke geuren, kleuren en smaken. U wordt daarnaast ook nog eens enorm verwend door de gastvrijheid van het personeel. Vergeet niet dat u ook kunt betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews