Lokaal 77

Dinerbon Groningen Lokaal 77
Adres
Nieuwe Ebbingestraat 77
9712 NG Groningen
Telefoon
050 5532488
Dinerbon Groningen Lokaal 77
Dinerbon Groningen Lokaal 77
Dinerbon Groningen Lokaal 77

Groningen is een leuke stad om eens te bezoeken en gezellig door het centrum te lopen of lekker te shoppen. Vergeet dan ook niet je Dinerbon mee te nemen, want je zult vast en zeker honger krijgen. Je kunt na het shoppen lekker dineren in Lokaal 77. Lokaal 77 heeft een van oorsprong Turkse kok, waardoor er mediterraanse gerechten op de kaart staan. Er wordt in Lokaal 77 heel goed gelet op waar de producten vandaan komen. Ondanks de mediterraanse inslag, wordt er enkel gebruik gemaakt van producten van Nederlandse bodem. De producten zijn vers en van de hoogste kwaliteit. Dus zoek je Dinercheque op en bezoek de stad Groningen.

Verrassingsmenu

Je kunt natuurlijk je gerechten kiezen van de kaart van Lokaal 77, maar niet iedereen kan heel gemakkelijk kiezen. Voor de twijfelaars is daar een oplossing voor met het verrassingsmenu. Het is dus een verrassing wat je krijgt, maar smaken zal het zeker. De verrassingsmenu's zijn een proeverij van de verschillende smaken die in het restaurant worden geserveerd. Je hebt bij de keuze voor een verrassingsmenu de keuze uit een 3-gangenmenu of een 4-gangenmenu en ook hier kun je je Dinerbon voor inzetten.

De menukaart

Wanneer je de overzichtelijke menukaart voor je krijgt, kun je kiezen uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. De voorgerechten bestaan uit koude voorgerechten, warme voorgerechten of een soep van de dag. Voor het hoofdgerecht heb je de keuze uit vleesgerechten en visgerechten. Wil je gezellig samen eten en eten delen? Kies dan voor de mixed grill, met diverse soorten vlees met gebakken groenten. Dit gerecht wordt bereid voor twee personen, zodat je beide verschillende vleessoorten kunt proberen. Voor de kinderen staat er een huisgemaakte hamburger of kroket op het menu. En natuurlijk kun je je diner afsluiten met een lekker nagerecht.

Ook voor groepen

Je kunt je Dinercheque ook inzetten als je een feestje te vieren hebt, een borrel wilt geven of een zakelijk evenement wilt organiseren. Bij Lokaal 77 kun je je besloten evenement reserveren tot een groep van maximaal 50 personen. Als je een feestje of evenement bij Lokaal 77 wilt organiseren, neem dan contact op met het restaurant om je wensen te bespreken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10