Oosterpoort & Stadsschouwburg

Dinerbon Groningen Oosterpoort & Stadsschouwburg
Adres
Trompsingel 27
9724 DA Groningen
Telefoon
31 (0)50-3680114

Heeft u binnenkort een concert of voorstelling in De Oosterpoort in Groningen? Maak dan uw bezoek helemaal compleet met een gezellig etentje in het bijhorende restaurant Tromp. U kunt er nu namelijk ook met uw Dinerbon terecht! U kunt bij Tromp zowel genieten van een klein hapje als een uitgebreid diner. Als er voorstellingen of concerten zijn, kunt er van uit gaan dat Restaurant Tromp ook geopend is.

Restaurant Tromp biedt het totaalpakket voor een perfect diner met uw Dinerbon. Lekker eten, schappelijke prijzen, comfortabele stoelen, een fijne ambiance en goede service. De menukaart wisselt per seizoen en biedt een grote variëteit aan bijzondere gerechten. U kunt voor slechts €29 een driegangenmenu krijgen, waarbij u ook altijd een vegetarische optie wordt aangeboden. U kunt dit ook met uw Dinercheque bestellen! Op het a la carte menu staan hoofdgerechten waarbij het water u bij voorbaat al in de mond zal lopen. Wat dacht u van een langzaam in de oven gegaarde lamsschouder met rode wijn, knoflook, rozemarijn, tijm, laurier, geroosterde groenten en aardappels? Restaurant Tromp heeft ook een aantal Spaans/Italiaanse hapjes om te delen, zoals bruchette en chorizokroketjes.

Uw feestelijke avondje uit begint goed met de Dinercheque. Vergeet niet om een lekker glas wijn bij uw diner te bestellen. Bijzonder is de rode wijn ‘’Message In A Bottle’’ van Sting. De beroemde zanger en zijn vrouw bezitten een gebied in Toscane en produceren in samenwerking met de wijnboeren van de omgeving heerlijke wijnen. Kom het proeven bij Tromp!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10