Ribhouse Bronco

Dinerbon Groningen Ribhouse Bronco
Adres
Grote Markt 36b
9711 LV Groningen
Telefoon
050-3118866
Dinerbon Groningen Ribhouse Bronco
Dinerbon Groningen Ribhouse Bronco

Geniet op zijn Amerikaans bij Ribhouse Bronco gevestigd aan de Grote Markt in Groningen. Dit is hartje centrum in deze prachtige studentenstad. Hier kunt u terecht met uw vriend of vriendin voor een heerlijk diner, maar u kunt natuurlijk ook uw feestje bij ons vieren. Ons restaurant biedt namelijk plek aan groepen tot 85 personen! Elke dag openen wij onze deuren om 5 uur en in het weekend een half uur eerder. Wij gokken dat u dan genoeg tijd heeft om aan het eind van de avond helemaal vol te zitten. U gaat helemaal gelukkig weg als u uw heerlijke maaltijd makkelijk afrekent met uw Dinerbon van Diner Cadeau.

Onze specialiteiten zijn uiteraard onze steaks. Populair zijn onze smakelijk spare ribs en de sappigste ‘famous steaks’ van de grill. Onze grillgerechten worden gekruid met spicy-bronco-kruiden en u kiest zelf uw favoriete saus. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en naar keuze friet, wedges of een gepofte aardappel met zure room en spekjes. Zelfs als u niet van vlees houdt bent u natuurlijk van harte welkom. Wij serveren namelijk de heerlijkste vis en vegetarische gerechten. Daarnaast is onze dessertkeest om van te watertanden. Voor de kinderen hebben wij altijd een lekker gerechtje dat precies naar hun smaak is. Dineren hoeft bij Bronco ook helemaal niet duur te zijn; wij bieden bijvoorbeeld een drie gangen menu aan vanaf €23,50.

U bent van harte welkom met uw Dinercheque in ons restaurant. Ons hele team kijkt ernaar uit u een onvergetelijke avond te bezorgen. Go America bij Ribhouse Bronco. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10