Soof's & Co

Adres
W.A. Scholtenstraat 9
9711 XA Groningen
Telefoon
050 8539556
Dinerbon Groningen Soof's & Co
Dinerbon Groningen Soof's & Co

Net buiten het centrum vind je lunchcafé Soof's en Co. Een bijzondere plek waar je heerlijk biologisch eet en waar je geholpen wordt door mensen mensen met een verstandelijke beperking. In 2017 heeft het lunchcafé zijn deuren geopend en het heeft al veel harten weten te veroveren van de Stadjers. Het café staat bekend om haar gezelligheid , waar 'voor elkaar' en 'met elkaar' centraal staat. De producten waarmee gewerkt worden zijn zoveel mogelijk producten uit het Noorden. Alles is met liefde gemaakt en wordt met liefde gereserveerd.

Ondanks het feit dat je hier niet kunt dineren, wordt je Dinerbon hier wel geaccepteerd. Je kan hier allerlei lekker rijk belegde broodjes bestellen met bijvoorbeeld geitenkaas en perenhoning of pesto met rauwe ham. Of voor een grote salade en een smakelijke soep. Ook na de lunch kan je hier uitstekend terecht voor een gezellige high tea. Maak ook hierbij gebruik van je Dinercheque.

Bij Soof's en Co eet je op een eerlijke manier. Niet alleen is al het eten biologisch, ook gaan de opbrengsten naar goede doelen. De opbrengsten van de activiteiten worden verdeeld onder de dagbesteding, zodat het café kan blijven bestaan. En doelen die zich inzetten voor sociale en lokale activiteiten en die gericht zijn op delen.

Het café is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. In de ochtend kom je hier langs voor een bak verse koffie of thee. En verwen jezelf met één van de hemelse taartjes. Als je ook graag iets voor een ander wil betekenen, kan je er een bakje 'uitgestelde koffie' bij bestellen. Je betaalt dan voor een extra kop koffie die later door iemand anders die niet zoveel geld te besteden heeft, besteld kan worden.

Niet alleen doe je jezelf een plezier om te lunchen of te high-tea'en in dit gezellige café, ook help je de maatschappij er mee. Je Dinercheque of Dinerbon geef je zo op een verantwoordelijke manier uit.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10