Stadstuin Noorderplantsoen

Dinerbon Groningen Stadstuin Noorderplantsoen
Adres
Koninginnelaan 45
9717 BN Groningen
Telefoon
050 318 02 75
Dinerbon Groningen Stadstuin Noorderplantsoen
Dinerbon Groningen Stadstuin Noorderplantsoen

Eetcafé De Stadstuin Noorderplantsoen is gelegen in de gemoedelijke Oranjewijk nabij dit mooie, groene park vol kunstwerken in de gezellige stad Groningen. Het royale terras heeft uitzicht op het plantsoen in Engelse stijl, waar de sfeer altijd relaxt en levendig is. Dit is een plek waar mensen samen komen om met elkaar te genieten. Het gemoedelijke eetcafé is iedere dag geopend voor diner en in de zomermaanden is het terras in het weekend extra vroeg geopend. Zo kun je er met dinercheque eerst comfortabel borrelen in het zonnetje, voordat je je laat verwennen met heerlijkheden voor het diner.

De Stadstuin serveert je goede en smakelijke gerechten in huiselijke sferen voor een betaalbare prijs. Eerst aangenaam slenteren langs het cultureel erfgoed van het Noorderplantsoen om hierna met je dinercheque uitgebreid te genieten van allerlei lekkers in het eetcafé. Als voorgerecht bestel je hier bijvoorbeeld een rundercarpaccio met Groninger boerenkaas en truffelmayonaise, een Oosters pikant trio of een Stadstuin Happa's met allemaal kleine hapjes om met elkaar te delen. Voor het hoofdgerecht kun je in de Stadstuin terecht voor onder andere een Texasburger, een duo van lam met honing-tijm saus of een rogvleugel met tomatensalsa. Alles geserveerd met frietjes, groenten en salade. Daarnaast kun je kiezen voor diverse vegetarische gerechten, zoals een pasta met gegrilde groenten en ras el hanout of een tortilla met groentencurry. Als dessert kun je met dinerbon nagenieten met verleidingen als brownie met mandarijnenijs, Eton mess of koffie met lekkernijen. Ook kinderen kunnen in dit restaurant uitstekend terecht voor een lekkere maaltijd. Zo eten zij bijvoorbeeld frietjes met appelmoes en een snack naar keuze, een pizza of een pannenkoek. Bij het kindermenu zit een verrassingsijsje als toetje.

Dit eetcafé maakt kwalitatief goed eten gepresenteerd in een persoonlijke en gastvrije ambiance. Met je dinerbon kun je royaal proeven van al het lekkere eten en de gezelligheid. Bovendien kun je er niet alleen in ongedwongen sferen uit eten gaan, maar ook genieten van een high tea, high beer of high wine. Dit restaurant biedt alles voor het goede leven. Zo hebben ze een uitgebreide bier- en wijnkaart, met goede beschrijvingen van de smaken en aroma's van de drankjes.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10