Restaurant Suyderoogh

Dinerbon Lauwersoog Restaurant Suyderoogh
Adres
De Rug 5
9976 VT Lauwersoog
Telefoon
0519 - 349314

Uw dagje, weekend of misschien wel vakantie aan het Lauwersmeer is niet compleet zonder een bezoek aan Restaurant en Partycentrum Suyderoogh. Hier kunt u met uw Dinerbon dagelijks van 11 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds terecht voor een heerlijke a la carte diner, een uitgebreid buffet of misschien wel een lekker glas wijn met bittergarnituur. U zult verrast worden door wat Suyderoogh allemaal te bieden heeft. Zo is er een ligweide, strand, bowlingcentrum, cafetaria en zelfs bootverhuur. En dit allemaal op een van de mooiste locaties in het nationaal Park Lauwersmeer.

Restaurants Suyderoogh ligt namelijk midden in het Lauwermeersgebied, aan de rand van het Ballastplaatbos. Het Lauwermeer ligt op de grens van Groningen en Friesland en was tot 1969 de Lauwerszee tot het werd afgesloten. Nu is het een van de mooiste natuurgebieden van Nederland met rond grazende Schotse Hooglanders, Konikpaarden en een zeer grote verscheidenheid aan de meest prachtige watervogels zoals lepelaars, grutto’s, aalscholver en zeearenden. Voor natuurliefhebbers is het Lauwersmeer dan ook een waar feest.

Op de kaart van Suyderoogh staat een ruime keus aan vlees, vis en vegetarische gerechten. Deze kunnen a la carte besteld worden of u kiest voor één van de drie of vier gangen menu’s. Hier zit onder andere een luxe wild menu van 4 gangen bij en ons befaamde Captain’s diner. De buffetten van Suyderoogh kunnen geserveerd worden vanaf 12 personen en voor kinderen is er uiteraard een gereduceerde prijs. Uiteraard kunnen onze chefs altijd rekening houden met uw dieet of allergie. Veel van onze gerechten kunnen gluten- en/of lactosevrij geserveerd worden.

Op de site van Suyderoogh vindt u de vele mogelijkheden terug. Komt u snel eens langs met uw Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10