Waddenpaviljoen De Noorman

Dinerbon Lauwersoog Waddenpaviljoen De Noorman
Adres
Haven 50
9976VN Lauwersoog
Telefoon
0519 349422
Dinerbon Lauwersoog Waddenpaviljoen De Noorman
Dinerbon Lauwersoog Waddenpaviljoen De Noorman
Dinerbon Lauwersoog Waddenpaviljoen De Noorman

Als je een dagje gaat uitwaaien op Schiermonnikoog ligt het voor de hand dat je op het eiland wat gaat eten. Haast zonde, want aan het vaste land in Lauwersoog ligt het Waddenpaviljoen De Voormalige Noordman, waar heerlijke gerechten bereid worden. En misschien heb je niet de oversteek gemaakt naar het schiereiland, maar heb je het prachtige natuurgebied rondom Lauwersoog ontdekt. Ook dan moet je echt bij het Waddenpaviljoen naar binnen stappen. Vergeet je Dinerbon dus niet mee te nemen tijdens het dagje uit.

Waddenpaviljoen De Voormalige Noordman is gelegen aan het einde van de pier. Het restaurant is voorzien van grote ramen, waardoor je een prachtig uitzicht hebt. Aan de ene kant ligt de haven van Lauwersoog, aan de andere kant zie je de vissersschepen binnenvaren. Het is hier dan ook prima vertoeven en er is voldoende te zien. Er is een haardvuur aanwezig, fijn en gezellig voor de koudere dagen. En met mooi weer kan je aan het terras zitten, aan de zee. Het Waddenpaviljoen is absoluut een ontspannen plek om je Dinercheque uit te geven.

Het restaurant gebruikt eerlijke en lokale producten uit de eigen Waddenregio. Dagelijks wordt er verse vis gevangen, rechtstreeks uit de Waddenzee. Als visliefhebber moet je hier dan ook echt gegeten hebben. Op de menukaart vind je onder andere zeebaars, makreel, zalm, mosselen en kokkels. Ook kan je samen met je eetgezelschap voor een speciale visproeverij kiezen, zodat je kan kennismaken met al het lekkere vis. En ook als je niet zo'n visliefhebber bent, kan je hier prima eten. Wat dacht je van huisgemaakte spareribs, ribeye of een vleesplankje? Meer dan voldoende keuze om je Dinerbon uit te geven.

Het Waddenpaviljoen is van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 11.00 uur. Ook voor een lunch kan je hier terecht. En ook dan betaal je gerust met je Dinercheque. Zeker zijn van een tafeltje? Reserveer dan online.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10