Waddenpaviljoen De Noorman

Dinerbon Lauwersoog Waddenpaviljoen De Noorman
Adres
Haven 50
9976VN Lauwersoog
Telefoon
0519 349422
Dinerbon Lauwersoog Waddenpaviljoen De Noorman
Dinerbon Lauwersoog Waddenpaviljoen De Noorman
Dinerbon Lauwersoog Waddenpaviljoen De Noorman

Waddenpaviljoen de Noorman is gevestigd op de pier van Lauwersoog. Het paviljoen biedt een panoramisch uitzicht op zowel de Wereld erfgoed Waddenzee als de visserij haven van Lauwersoog, met de optie om op heldere dagen Schiermonnikoog en haar vuurtorens te bewonderen. De warme ambiance van het paviljoen wordt nog meer versterkt bij het knisperende haardvuur op koelere dagen, terwijl het terras aan zee bij mooi weer de ideale plek is om te ontspannen en te genieten van het uitzicht over de Waddenzee.

 

Voor de ultieme ervaring raden we de visproeverij aan, het meest geliefde gerecht van De Noorman sinds dag één. Dit gerecht bevat diverse bereidingen van diverse vis soorten. Of bestel de juttersplank, een heerlijke gevulde plank met lekkernijen uit zee en van het land, perfect voor bij de borrel of als lunch. Ook voor niet-visliefhebbers en vegetariërs biedt De Noorman een gevarieerd en smakelijk aanbod aan gerechten. 

 

Gebruik je Dinercadeau en trakteer jezelf op een heerlijk diner of lunch op deze prachtige en unieke locatie bij Waddenpaviljoen De Noorman. Zeker zijn van een tafeltje? Maak dan eenvoudig online een reservering.

 

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10