Elvis Dinner Café

Dinerbon lauwerzijl Elvis Dinner Café
Adres
Teenstraweg 4
9885 TA lauwerzijl
Telefoon
0610855089
Dinerbon lauwerzijl Elvis Dinner Café

In Lauwerzijl op de Teenstraweg op nummer 4 vindt u een wel heel bijzonder restaurant. Een echte  Amerikaanse diner, maar dan gewoon hier in Nederland bij u om de hoek. En net zoals Elvis The King was, is dit geweldige restaurant ook echt een topper.

 

Wat betreft het eten kunt u zich vast wel een voorstelling maken van de gerechten. Want u begrijpt vast net zo goed als ons: U gaat hier natuurlijk niet naar toe om uw dinerbon of dinercheque in te wisselen voor verse mosselen. Nee bij Elvis Diner Cafe kunt u de heerlijkste klassieke Amerikaanse diner gerechten bestellen. Denk dan aan de Hamburgers, Friet, Milkshakes, Pancakes. Geen combinatie is te gek in Elvis Diner Cafe, en zoals u mag verwachten van een Amerikaanse diner zijn de portie Big! De desserts vormen wat ons betreft het hoogtepunt van de fantastische menukaart van dit restaurant, met namen als Coupe My Boy, Coupe Memphis en Coupe Now Or Never.

Maar laten we eerlijk zijn, je hoeft echt geen Elvis fan te zijn om dit restaurant te kunnen waarderen. Wie zegt er nou nee tegen een New York Big Steak van 300 gram of een Lousiana Hotdog?

 

Bent u een sixties fan? Kunt u geen genoeg krijgen van de fantastische muziek van The King? Of heeft u dus eens zin in iets anders dan een ‘gewoon’ eetcafe en bent u in de buurt van Lauwerzijl? Dompel u dan onder in Amerikaanse sferen en stap eens binnen bij Elvis Diner Cafe!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10