Brasserie Meer

Dinerbon Loppersum Brasserie Meer
Adres
Marktplein 3
9919AA Loppersum
Telefoon
0596-571783
Dinerbon Loppersum Brasserie Meer

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het centrum van Loppersum? Kom dan eens langs bij Brasserie Meer, een gezellige ontmoetingsplek in het hartje van deze mooie plaats. U vindt Brasserie Meer aan het Marktplein 3. Daar bevindt het zich in een mooi en karakteristiek pand van rode baksteen. In de zomer kunt u aan de voorzijde van het pand heerlijk in de zon zitten aan het gezellige plein. Met een hapje of een drankje is het daar zeer goed toeven. Binnen in het restaurant zorgen leren stoelen en een vrijstaande open haard voor een huiselijk gevoel. U bent hier het hele jaar door welkom om met uw dinercheque een leuke middag of avond te beleven.

Op het menu van Brasserie meer staan heerlijke gerechten die door de chef met veel liefde worden klaargemaakt. Het aantal gerechten op het menu is beperkt, maar dit leidt er wel toe dat deze met extra veel zorg worden bereid en dat ze extra lekker zijn. U kunt met uw dinerbon een hoofdgerecht bestellen van vlees met verse knapperige groente, een huisgemaakt aardappelgerecht en een ambachtelijk jus. Welk vlees en welk groente precies, dat varieert van week tot week! Ook kunt u een visgerecht bestellen van Noordzeevis met bijpassende groente, dressing van de chef en een aardappelgerecht. Bij alle hoofgerechten word een lekkere salade en een vruchtengerecht geserveerd. Ook kunt u huisgemaakte patat bestellen bij uw hoofdgerecht om het geheel helemaal af te maken!

Geniet van een fijne middag of avond uit met uw dinercheque bij Brasserie Meer en laat u door de bediening goed in de watten leggen!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews