Hotel Spoorzicht & Spa

Dinerbon Loppersum Hotel Spoorzicht & Spa
Adres
Molenweg 11
9919AE Loppersum
Telefoon
0596-571592
Dinerbon Loppersum Hotel Spoorzicht & Spa
Dinerbon Loppersum Hotel Spoorzicht & Spa

Ervaar Groningse gastvrijheid bij restaurant Spoorzicht in Loppersum. Dit restaurant is gevestigd in een monumentaal pand wat direct zorgt voor een warme en sfeervol interieur. Veel van het traditionele en originele meubilair is bewaard gebleven, hierdoor is er een fijne mix ontstaan van knus en chiq. Wees welkom met uw dinerbon of dinercheque en kom ook onze gastvrijheid en gerechten ervaren.

In ons restaurant, wat onderdeel is van een hotel & spa, kunt u genieten van gerechten uit alle windstreken. Op onze a la carte kaart heeft u ruime keuze uit lunch- en dinergerechten, allen huisgemaakt en bereid met verse streekproducten. Naast ons a la carte menu kunnen onze koks ook hun creativiteit kwijt in de wisselende dagschotels. Spoorzicht is ook een fijne plek om even een koffie, thee of borrel te nuttigen. Door de mooie omgeving in het Groningse Hoogland is het ook een ideale plek om even tot rust te komen en de batterij weer op te laden.

U bent 7 dagen per week van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque bij ons restaurant. Geniet en ervaar Groningse gastvrijheid. Een etentje is ook nog eens perfect te combineren met een bezoek aan onze spa of overnachting in ons hotel. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10