Cafetaria Heerlijkheid

Dinerbon Marum Cafetaria Heerlijkheid
Adres
Tolhuisstraat 1
9363AX Marum
Telefoon
0594 641 111
Dinerbon Marum Cafetaria Heerlijkheid

In het Groningse Marum, op de centrale locatie tussen Groningen en Drachten, vindt u Cafetaria Heerlijkheid. Hier kunt u gezellig en lekker eten in een leuke, ongedwongen sfeer. Laagdrempelig, maar altijd lekker, dat is waar we bij Heerlijkheid ons best voor doen. Vanaf nu kunt u bij ons ook uw dinerbon verzilveren.

Ons vriendelijke team heet u graag welkom in ons restaurant. Bent u een dagje wezen fietsen in de Groningse natuur? Of komt u uit de buurt en wil u wel eens zonder poespas lekker eten? Bij Heerlijkheid kan dat. Kom zitten op ons ruime terras en geniet van een heerlijke ijscoupe in het zonnetje, kom binnen en bestel uw maaltijd, of neem alles simpelweg mee! Bij Heerlijkheid doen wij er alles aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken! Kies voor één van onze rijk belegde broodjes, bijvoorbeeld met kip-kerrie of rosbief, onze uitsmijters of één van onze tosti’s. Kies uit eenr ijk assortiment heerlijke snacks en uit wel 13 verschillende smaken ijs en milkshakes. Wij werken bij Heerlijkheid met verse ingrediënten en maken geen gebruik van conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Ons ijs wordt voornamelijk gemaakt van biologische producten en komt rechtstreeks uit Italië. Onze frites zijn huisgemaakt en vers. Zo garanderen wij elke dag weer dat wij u alleen het beste voorschotelen.

Kom genieten van onze uitgebreide en gevarieerde kaart en laat u verrassen door onze gerechten, die een combinatie zijn van oud-Hollandse producten en buitenlandse invloeden. Ook met uw dinercheque zien wij u graag verschijnen. Tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10