Gasterij Smits

Dinerbon Midwolda Gasterij Smits
Adres
Hoofdweg 170
9681AL Midwolda
Telefoon
0597-551622
Dinerbon Midwolda Gasterij Smits
Dinerbon Midwolda Gasterij Smits
Dinerbon Midwolda Gasterij Smits
Dinerbon Midwolda Gasterij Smits

Gasterij Smits aan de Hoofdweg 170 in Midwolda biedt meerdere verschillende horecaconcepten onder één dak, daardoor is het in de gehele regio een geliefde locatie bij zowel particuliere als zakelijke gasten. Het horecacomplex beschikt ook over een eigen bowlingbaan, zodat je er eventueel ook een hapje en drankje kunt combineren met een sportieve activiteit. Je auto parkeren is bij Gasterij Smits overigens geen enkel probleem, want het horecabedrijf beschikt over een eigen grote parkeerplaats voor vele tientallen auto’s. De gasterij staat ook bekend om z’n kindvriendelijkheid, want kinderen die er op bezoek komen kunnen onbeperkt gebruik maken van de grote overdekte speelruimte waarin onder meer klim- en klautermogelijkheden, een Playstation spelcomputer en een grote tafelvoetbaltafel staan opgesteld. Je kunt bij Gasterij Smits van woensdag tot en met zaterdag van 10 uur ‘s morgens tot middernacht het saldo van je dinerbon of dinercheque komen besteden en op zondag van 1 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds. Let op, de keuken gaat pas om 3 uur ‘s middags open, tenzij vooraf andere afspraken zijn gemaakt.

Vind je zoveel mogelijk eten voor een vaste prijs een goed deal, dan ben je bij Gasterij Smits absoluut aan het juiste adres. Er worden namelijk drie verschillende all you can eat concepten aangeboden. Zo kun je er gebruik maken van het buffetconcept, waarbij je er zelf voor zorgt dat je bord gevuld wordt, maar het is ook mogelijk om met familie, vrienden of collega’s aan tafel onbeperkt te grillen in het speciale grillrestaurant van Gasterij Smits. Tenslotte is er Hapas, dat je kunt zien als onbeperkt tapas eten met een Hollandse twist. In dat geval heb je keuze uit zo’n 60 verschillende kleine gerechtjes, die de kok a la minute voor je klaarmaakt waarna ze bij je aan tafel worden geserveerd. Ook bij Hapas worden de jonge smikkelaars niet vergeten, want voor kinderen zijn er onder meer poffertjes, frietjes, bitterballen of pizzapuntjes.

Heb je volop van de Oost-Groningse gastvrijheid bij Gasterij Smits genoten en is het aan het einde van je eetfestijn het moment gekomen om je rekening te betalen, dan kun je daarvoor uiteraard zonder problemen het tegoed van je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

 

 

 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10