Midwolda Eethuys Sauna Beauty Farm Midwolda

Dinerbon Midwolda Midwolda Eethuys Sauna Beauty Farm Midwolda
Adres
Hoofdweg 33
9681AA Midwolda
Telefoon
0597 593635
Dinerbon Midwolda Midwolda Eethuys Sauna Beauty Farm Midwolda

In de prachtige Oldambster-boerderij in het Groningse Midwolda ligt Sauna Beautyfarm Midwolda waar aan de achterzijde van het monumentale pand ook een restaurant is gevestigd. U kunt het restaurant, Miswolda’s Eethuys, gewoon los van de sauna bezoeken met uw Dinerbon of Dinercheque. Een fijne plek om neer te strijken voor of na een sportieve wandeling of fietstocht in de prachtige landelijke omgeving.

Het restaurant is gezellig ingericht en biedt ruimte voor vierentwintig gasten. Voor zowel een lekkere lunch als diner kunt u bij Midwolda’s Eethuys terecht. De vakkundige kok trekt alle creatieve registers open om u optimaal te laten genieten. Omdat hij gebruikmaakt van verse en seizoensgebonden producten verandert de menukaart regelmatig. Op de menukaart staat een mix van vlees-, vis- en vegetarische gerechten waar u met uw Dinercheque uit kunt kiezen. Denk aan een Spaans plankje met gemarineerde olijven, paprika en chorizo of een huisgemaakte tomatensoep vooraf. Laat u verrassen met een heerlijk vis- of kippannetje als hoofdgerecht en sluit af met lekkere banasplit of huisgemaakt kwarkgebak met slagroom. Heeft u speciale dieetwensen of allergieën, of komt u met een grote groep? Neem dan even contact op met het restaurant voor de mogelijkheden, dan wordt hier rekening mee gehouden.

In de zomer kunt u in de voortuin plaatsnemen op het comfortabele terras waar u geniet van de prachtige omgeving en een hapje en drankje. Ervaar zelf de rust en laat u in de watten leggen door de vriendelijke bediening. Vergeet uw Dinerbon niet mee te nemen! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10