Bakkerij Leistra Oldehove

Dinerbon Oldehove Bakkerij Leistra Oldehove
Adres
Molenstraat 8
9883PL Oldehove
Telefoon
06 23159798
Dinerbon Oldehove Bakkerij Leistra Oldehove

Heb je nog ergens een dinerbon of dinercheque liggen en ben je op zoek naar een leuke plek om deze uit te geven? Kom dan langs bij Bakkerij Leistra in Oldehove. Je kunt hier terecht voor een overheerlijk ontbijt of lunch en kunt verschillende streekproducten kopen. Je kunt de winkel vinden in de koren- en pelmolen ‘De Leeuw’. Neem een kijkje in de prachtige molen en koop tegelijkertijd overheerlijk brood.

Wil je komen eten bij Bakkerij Leistra? Dan kun je dinsdag tot en met zaterdan tussen 08:30 en 14:00 bij de bakker terecht. Ook op maandag is de winkel open, op dinsdag en zondag zijn ze gesloten. Bakkerij Leistra heeft meerdere filialen in de omgeving. Naast het filiaal in Oldehove zijn er ook bakkerijen in Ezinge, Zuidhorn en Aduard.

Bakkerij Leistra specialiseert in verschillende dagverse producten. Veel mensen komen speciaal naar de bakkerij voor de bijzondere streekproducten. Denk hierbij aan Klooster brood, Groninger koek, Wierden stoet en natuurlijk suikerbrood. Daarnaast heeft de bakkerij ook een ruim assortiment andere lokale lekkernijen waaronder: appelschenkstroop en limonade naar oma’s recept.

Wil je komen ontbijten of lunchen? Dan kan dat met een croissant, belegd broodje of kaasbroodje. Daarnaast kun je ook je dagelijkse volkoren boterham, speltbrood of kloosterbrood bestellen. Zoals bij elke bakker kun je in de winkel tevens terecht voor verschillende gebakjes. Wil je trakteren voor een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid? Haal dan voor iedereen iets wat hij lekker vindt. Kliene gebakjes zijn de ideale manier om iets te vieren, zonder dat je heel veel stukken taart overhoudt.

Naast gebakjes kun je bij Bakkerij Leistra ook (foto)taarten bestellen. Fototaarten zijn heel leuk voor speciale verjaardagen of voor themafeestjes. Geef jij binnenkort een groot feest met een thema? Bestel dan een taart die goed bij het thema en de versieringen past. Neem tijdens je bezoek aan de winkel brood en wat lekkers voor jezelf mee. Het suikerbrood en de eierkoeken van Bakkerij Leistra zijn hele populaire tussendoortjes.

Ben je van plan binnenkort een bezoek te brengen aan Bakkerij Leistra? Vergeet dan niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen. Hier kun je jouw brood, gebak, taart en andere lekkernijen mee afrekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10