Pekelahof

Dinerbon Oude Pekela Pekelahof
Adres
Raadhuislaan 109
9665 JC Oude Pekela
Telefoon
0597 618444
Dinerbon Oude Pekela Pekelahof
Dinerbon Oude Pekela Pekelahof
Dinerbon Oude Pekela Pekelahof

Brasserie-Restaurant Pekelahof is al jaren een begrip in de regio. Direct gelegen aan de uitvalswegen naar Winschoten, Meeden en Nieuwe Pekela heeft Pekelahof in de wijde omgeving en daarbuiten een goede naam opgebouwd. Met uw Diner Cadeau Dinerbon kunt u hier van tal van mogelijkheden voor een gezellig avondje uit genieten. Het restaurant biedt plaats aan 100 personen en in de spieskamer is nog eens plek voor 50 personen. De spieskamer is ook zeer geschikt voor feesten en andere gelegenheden met grote groepen. Daarnaast beschikt Pekelahof over een grote zaal voor bruiloften en recepties tot wel 200 personen. Buiten zijn uiteraard voldoende parkeerplaatsen, helemaal gratis.

De kaart van Pekelahof is zeer uitgebreid. U kunt vele vis-, vlees- en vegetarische gerechten a la carte bestellen of u kiest bijvoorbeeld voor een van onze menu’s. Voor grote groepen is het mogelijk een buffet te serveren met warme en koude gerechten en er zijn ook genoeg gezellige ‘doe het zelf’ opties zoals steengrillen en gourmetten. Dit wordt aangevuld met de lekkerste bijgerechten en groenten.

In restaurant Pekelahof wordt enkel de lekkerste puro-koffie geserveerd. Dit is koffie geproduceerd volgens het Max Havelaar fair-trade principe en is een mix van de beste koffiebonen. De samenstelling is het resultaat van talrijke proeverijen door een panel van professionals. Zulke lekkere koffie proefde u niet eerder!

Van een gezellig diner met uw partner tot uitgebreid tafel met de hele familie; bij het markante Pekelahof bent u altijd welkom. De attente bediening staat klaar om u een avond te brengen die u niet snel zult vergeten. Ook uw Dinercheque wordt hier geaccepteerd!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10