Restaurant La Mama

Dinerbon Oude Pekela Restaurant La Mama
Adres
Feiko Clockstraat 93
9665 BE Oude Pekela
Telefoon
0597 671034
Dinerbon Oude Pekela Restaurant La Mama

Voor de beste Italiaanse pizza’s in en om Oude Pekela moet je absoluut bij La Mama aan de Feiko Clockstraat 93 zijn. Het etablissement heeft een sfeervolle inrichting waarbij donkere en lichte tinten elkaar afwisselen en dankzij de volledig open keuken kun je precies zien hoe de keukenbrigade al je bestelde gerechten a la minute voor je klaarmaakt. In het zomerseizoen wordt er bij La Mama, naar goed Italiaans gebruik, vooral buiten gegeten als het Nederlandse weer dat tenminste toelaat. Daartoe kun je plaatsnemen op het straatterras aan de zijkant van het restaurant. Dit terras grenst aan een bescheiden parkeerplein waar je gratis je auto kunt parkeren. Het is mogelijk om deze pizzeria elke dag van de week met je dinercheque of dinerbon te bezoeken, want hij is van maandag tot en met zondag dagelijks geopend van 4 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds.

Zoals je van een restaurant dat zichzelf als pizzeria omschrijft mag verwachten, kun je er van heel veel verschillende soorten pizza’s smikkelen. Het aanbod beperkt zich bij La Mama dan ook zeker niet tot alleen maar klassiekers als de pizza Margherita of de pizza Hawai. Het isook mogelijk om er voor allerlei andere smaaksensaties te kiezen, zoals bijvoorbeeld de pizza Don Giovanni, met zalm, tonijn, paprika en ui of de Calzone Venezia pizza met ham, salami, shoarma en kipfilet. Geen zin in pizza maar wel Italiaanse trek? Dan biedt La Mama je ook keuze uit tal van verschillende pastagerechten, waaronder lasagne Cassalinga en pasta Canelloni. Voor gasten die er de voorkeur aan geven om geen vlees te eten prijken er op de menukaart ook tal van overheerlijke vegetarische lekkernijen en voor jonge smikkelaars zijn er speciale kindermenu’s beschikbaar. Wil je als pizzaliefhebber extra veel waar voor je geld, bezoek La Mama dan op dinsdag of woensdag, want dan worden alle pizza’s tegen een (sterk) gereduceerde prijs aan je geserveerd.

La Mama kan er ook voor zorgen dat al haar Italiaanse heerlijkheden bij je thuisbezorgd worden, maar als je voor die optie kiest kun je de bezorger NIET met het saldo van je dinercheque of je dinerbon betalen. Deze betaalmethode wordt namelijk alleen bij een concreet bezoek aan het restaurant geaccepteerd.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10