City Hotel Stadskanaal

Dinerbon Stadskanaal City Hotel Stadskanaal
Adres
Raadhuisplein 30
9501 SZ Stadskanaal
Telefoon
0599 650 699
Dinerbon Stadskanaal City Hotel Stadskanaal

In het noordelijke Stadskanaal zit het Best Western Stadskanaal. In het hotel kan u het restaurant Spitzen vinden. Vernoemd naar Gerhard Spitzen, de beroemde schrijver van proza en poëzie. Met dezelfde creativiteit waar Spitzen zijn proza schreef maakt het restaurant zijn menu. U kunt hier heerlijk dineren en nu ook met een cadeau kaarten betalen. Zoals de Dinerbon van DinerCadeau.

Het restaurant serveert zowel klassieke als moderne specialiteiten. Het zal u snel duidelijk worden dat de naam Spitzen niet alleen is afgeleid van de schrijver maar ook slaat op de kwaliteit van het eten. In het Duits betekent Spitzen immers hoogtepunt. Het is dan ook het streven van de chef-kok en zijn team om u ‘Spitzen’ te leveren op zowel een culinair en een gastvrij gebied. Bij Spitzen denken ze natuurlijk ook aan de kinderen. Er is een speciaal kindermenu. Ook de kinderen verdienen ‘Spitzen’.

Het restaurant is uitsluitend geopend voor groepsreserveringen en partijen maar als u spontaan langs wilt komen kunt u in het Grandcafé ’T Raadhuys aanschuiven. Zowel de bediening als het keukenpersoneel werken op beide locaties. Het graadcafé heeft ook een heerlijk buitenterras waar u terecht kunt als het zonnetje hoog aan de hemel staat. Het Best Western kan u garanderen dat u bij zowel Spitzen als ’T Raadhuys een diner zal ervaren van de hoogste kwaliteit.

Twijfel dus niet langer en reserveer bij Spitzen of neem plaats bij ’T Raadhuys. Vergeet niet dat u kunt betalen met een Dinercheque van DinerCadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10