Grandcafe Restaurant bij de Molen

Dinerbon Ten Post Grandcafe Restaurant bij de Molen
Adres
Eestumerweg 39
9792 RB Ten Post
Telefoon
050 3022758
Dinerbon Ten Post Grandcafe Restaurant bij de Molen
Dinerbon Ten Post Grandcafe Restaurant bij de Molen

Gelegen aan de voet van de prachtige oude korenmolen, de Olle Widde vindt u dit mooie, authentieke restaurant. Dit is echt de perfecte plek voor als u er even lekker tussenuit wilt. U zult hier op geweldige wijze, gastvrij worden ontvangen in een gezellig, laagdrempelig restaurant! Bent u in het bezit van een Dinerbon of dinnercheque? Dan moet u die zeker niet vergeten mee te nemen want die kunt u hier inwisselen!

 

De service staat centraal bij Grand café Restaurant Bij de Molen. Het behulpzame en vriendelijke personeel zal er alles aan doen om u in de watten te leggen en uw culinaire ervaring onvergetelijk te maken. De sfeer van het restaurant is ongedwongen en iedereen is er altijd welkom. De sfeer is warm en de inrichting eigentijds en huiselijk. In de warme maanden kunt u plaatsnemen op het mooie terras dat een prachtig uitzicht biedt op de omgeving. Honger gekregen? Dan zit u hier goed! De chef-kok van Grand café Restaurant Bij de Molen werkt uitsluiten met verse producten om uw de heerlijke gerechten te kunnen voorschotelen. Verse vis, heerlijk vlees daar moet u aan denken. De menukaart staat vol met heerlijke culinaire verrassingen, met voor ieder wat wils. Of u nu houdt van vlees, vis of vegetarische gerechten: het maakt niet uit, bij Grand café Restaurant Bij de Molen zit u altijd op de juiste plek!

Bovendien wisselt de kaart per seizoen, zodat u altijd verrast zult worden bij Grand café Restaurant Bij de Molen!

 

Bent u dus in de buurt van Ten Post en wilt u heerlijk authentiek genieten de heerlijkste gerechten terwijl u lekker ongedwongen aan het tafelen bent? Dan moet u zeker en keer langskomen bij Grand café Restaurant Bij de Molen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10