Restaurant Bij De Molen

Dinerbon Ten Post Restaurant Bij De Molen
Adres
Eestumerweg 39
9792 RB Ten Post
Telefoon
050-3022758
Dinerbon Ten Post Restaurant Bij De Molen
Dinerbon Ten Post Restaurant Bij De Molen
Dinerbon Ten Post Restaurant Bij De Molen

Restaurant Bij De Molen in Ten Post is een sfeervol en ruim restaurant, wat plaats biedt aan ongeveer honderd gasten. Ze hebben daarnaast ook nog een groot terras. Zoals de naam u waarschijnlijk al deed vermoeden, ligt het restaurant pal naast de schitterende molen ‘’De Olle Widde’’ uit 1828. Bij restaurant Bij De Molen kunt u genieten van de rust van het Groningse platteland én u kunt er ook nog eens heerlijk eten. Neem dan ook uw Dinerbon mee!

Het restaurant is geopend op dinsdag tot en met zondag tussen 12:00 en 21:00. In de middag kunt u er in ruil voor uw Dinerbon een heerlijke lunch bestellen. Ga lekker in de zon zitten op het terras onder de molen en kies iets uit de uitgebreide lunchkaart. Zo kunt u onder andere verschillende belegde broodjes, soepen en uitsmijters bestellen. De dinerkaart wordt regelmatig aangepast, zodat de gasten steeds opnieuw verrast kunnen worden. Hierbij wordt ook rekening gehouden met het aanbod van de seizoenen. Met uw Dinercheque kunt u Bij De Molen genieten van een heerlijke traditionele maar creatieve maaltijd. Wat dacht u bijvoorbeeld van gebakken roodbaarsfilet met linzen, een gevulde groentenstrudel, saté van de haas of een langzaam gegaarde kalfssukade?

Wilt u echt eens uitgebreid dineren met uw Dinercheque? Ga dan voor één van de smakelijke keuzemenu’s van drie gangen. Dit kunt u al bestellen vanaf €25,50 per persoon! Ook bij deze menu’s heeft u altijd voldoende keus uit een aantal vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Geniet van een feestelijk diner bij Restaurant Bij De Molen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10