Bakkerij Riedstra Veendam

Dinerbon Veendam Bakkerij Riedstra Veendam
Adres
Boven Westerdiep 257
9641LH Veendam
Telefoon
0598 631 077
Dinerbon Veendam Bakkerij Riedstra Veendam

Bakkerij Riedstra Veendam is in 1911 door de familie Penninga opgericht

Bakkerij Riedstra Veendam is al in 1911 door de familie Penninga opgericht en tot op de dag van vandaag al meer dan 100 jaar een begrip in Veendam en de nabij regio. Met je dinerbon kun je hier tal van lekkere broodjes uitproberen. Het brood wordt vers gebakken en met een divers aanbod aan gebakjes kan iedere zoetekauw bij Bakkerij Riedstra Veendam zijn of haar hart ophalen. Wanneer kom jij een keer langs in de bakkerij? Je vindt de bakkerij aan de Boven Westerdiep 257 in Veendam.

Probeer diverse gebakjes uit met je dinerbon bij Bakkerij Riedstra Veendam

Bij Bakkerij Riedstra Veendam weten ze als geen ander hoe ze de lekkerste gebakjes kunnen serveren. Je kiest uit diverse traditionele gebaksoorten en gebakjes die in een nieuw jasje zijn gestoken. Wist je dat er ook een divers aanbod aan blokgebak te verkrijgen is bij Bakkerij Riedstra Veendam? Hierdoor kun je met je dinercheque eenvoudig en snel een taart samenstellen met diverse smaken. Gaat je voorkeur uit naar een lekker taartje, oranjekoeken of een van de gebakjes? De keuze is geheel aan jou.

Geniet van een overheerlijk banket assortiment bij Bakkerij Riedstra Veendam

Een bakker zou een bakker niet zijn als er ook een divers banket assortiment te verkrijgen is. Bakkerij Riedstra Veendam biedt dit dan ook maar al te graag aan. Zo is er voor ieder moment de juiste traktatie. Kies bijvoorbeeld voor een roomboter gevulde koek, een walnoot karameltaartje of lekkere gesorteerde roomboterkoekjes. Wat probeer jij uit bij Bakkerij Riedstra Veendam. Kom gerust eens een keer langs met je dinercheque. De bakkerij is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 -17.30 uur en op zondag van 8.00 - 16.00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10