Grand Café Java

Dinerbon Veendam Grand Café Java
Adres
Prins Hendrikplein 7
9641GJ Veendam
Telefoon
0598 433782
Dinerbon Veendam Grand Café Java
Dinerbon Veendam Grand Café Java

Restaurant en grand café Java aan het Prins Hendrikplein 7 in Veendam biedt je als het ware twee horecaconcepten onder één dak. In het grote pand is namelijk niet alleen maar een restaurant gevestigd, maar ook een brasserie annex grand café. Daarnaast beschikt Java over een groot, van de straat afgeschermd terras, dat dankzij de aanwezige parasols deels overdekt is en op koude dagen gedeeltelijk verwarmd wordt. Het restaurant beschikt over een halfopen keuken en de brasserie over een volledig open keuken, zodat je goed kunt zien hoe druk de keukenbrigade voor je in de weer is om je van de lekkerste gerechten te voorzien. Bezoek je Java met je auto, dan kun je (met behulp van je blauwe kaart) probleemloos gratis je auto parkeren op het grote plein aan de zijkant van het pand. De horecagelegenheid is elke dag van de week vanaf half 4 ‘s middags geopend. Van zondag tot en met woensdag kun je er tot 10 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht, op donderdag tot middernacht en op vrijdag en zaterdag tot 2 uur ‘s nachts. Let op, de keuken sluit elke dag om 10 uur ‘s avonds.

De menukaart van Java biedt je volop keus uit smakelijke soepen, goed gevulde salades, perfecte pasta’s en heerlijke vlees- en visgerechten. Daarnaast maken de chef-kok en de keukenbrigade ook met alle liefde vegetarische gerechten voor je klaar als dat je voorkeur heeft. Omdat Java voor het bereiden van haar gerechten vooral met seizoensproducten werkt betekent dit dat de menukaart geregeld wordt aangepast. Dit constant wisselende aanbod biedt je als gast van het etablissement natuurlijk de mogelijkheid om bij herhaald bezoek met steeds weer nieuwe smaaksensaties kennis te maken. Ben je een liefhebber van het vermaarde all you can eat concept, dan kun je daarvoor van vrijdag tot en met zondag in de brasserie van de horecagelegenheid terecht. De ruimte verandert dan deels in een buffetrestaurant en deels in een plek waar koks a la minute gerechten live voor je klaarmaken.

Als het moment bij Java is aangebroken om je rekening voor de genuttigde consumpties te betalen, dan kun je daar natuurlijk gewoon (deels) het tegoed van je dinercheque of dinerbon voor benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10