Grand Cafe van Beresteyn

Dinerbon Veendam Grand Cafe van Beresteyn
Adres
Museumplein 5d
9641 AD Veendam
Telefoon
0598- 317730

Grand Café vanBeresteyn is het Grand Cafe van theater en filmhuis vanBeresteyn in Veendam. Voor of na een bezoek aan een van de films of voorstellingen is dit dé plek om even lekker te ten en na te bespreken over de culturele hoogtepunten die u zojuist hebt gezien. Het is de ideale bestedingsmogelijkheid van uw dinercheque, om zo uw avond naar de film of voorstelling op een hoger plan te tillen. In het grand café kunt u uiteraard betalen met uw dinerbon! Het menu van het grand café staat op de Filmhapladder die op de balie bij de theaterkassa ligt. U kunt dus zo van tafel een deur verder de filmzaal in.

Ook als u geen voorstelling gaat bekijken bent u natuurlijk van harte welkom in het grand café. Op maandag kunt u met uw dinerbon genieten van de Filmhap, voor maar tien euro kunt u dan al genieten van een heerlijke eetcafé-maaltijd.

Wanneer u in een van de zalen van theater vanBeresteyn een conferentie of vergadering hebt dan kunnen de koks en de bediening  van het grand café voor u ook de catering regelen. Van verse broodjes tot koffie en thee of zelfs een volledig verzorgd diner, alles is mogelijk bij Grand café vanBeresteyn. Wilt u graag catering ontvangen op uw eigen locatie? Dan kan dat ook! Grand Café vanBeresteyn verzorgt ook uw catering bij u thuis of op een feestlocatie. Wanneer u benieuwd bent kunt u natuurlijk altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken! Hopelijk tot ziens met uw dinerbon bij Grand Café vanBeresteyn!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10