Eetcafe de Leeuw

Dinerbon Wedde Eetcafe de Leeuw
Adres
Hoofdweg 35
9698 AA Wedde
Telefoon
0597-522295
Dinerbon Wedde Eetcafe de Leeuw
Dinerbon Wedde Eetcafe de Leeuw

U bent nu met uw dinerbon ook van harte welkom in eetcafé De Leeuw. Dit café is met afstand het gezelligste eetcafé in het Groningse Wedde en omstreken. Het eetcafé heeft een bijzondere functie in de gemeente, aangezien zowel buurtbewoners als toeristen uit alle windstreken er bij elkaar komen voor een gezellig praatje, een drankje of een heerlijke eenvoudige maaltijd. U kunt nu exclusief met uw dinercheque komen genieten van de bijzondere sfeer die er daardoor bij eetcafé De Leeuw heerst.

Op het menu van het eetcafé staan de klassieke eetcafé maaltijden, die zich onderscheiden door de manier waarop ze zijn gemaakt. Zo krijgt u bij De Leeuw de beste spareribs in een pannetjes met gebakken aardappeltjes en rauwkostsalade. Ook de Schnitzel is van goede kwaliteit. U heeft de keuze tussen een Wiener-, Jäger- of Zigeunerschnitzel geserveerd met gebakken aardappels, gebakken met spek en rode ui en warme groenten. Als nagerecht moet u zeker eens de verassingstoetjes van de meiden van De Leeuw proberen, we laten natuurlijk nog niets los over wat dat is, dat kunt u het beste zelf gaan ontdekken!

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit gezellige eetcafé in Wedde? Kom dan snel een kijkje nemen bij De Leeuw, overdag of ’s avonds, ’s zomers op het terras of ’s winters lekker binnen. Uw dinerbon is ook van harte welkom dus vergeet deze vooral niet mee te nemen bij uw bezoek aan eetcafé De Leeuw!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10