Landgoed Westerlee

Dinerbon Westerlee Landgoed Westerlee
Adres
Hoofdweg 67
9678PH Westerlee
Telefoon
(0)597 433 082
Dinerbon Westerlee Landgoed Westerlee

Het Westerlee Landgoed ten oosten van Groningen is het landgoed van een Herenboer uit een lang verleden. Een Herenboer was een boer die genoeg kapitaal verdiende om niet meer zelf op het land te werken. Dit was een verschijnsel dat vooral na de agrarische revolutie voortkwam. Deze Herenboeren waren eigenaar van prachtige landgoeden met prachtige landhuizen. Landgoed Westerlee is geen uitzondering. Dit prachtige hotel laat u ervaren hoe het was om een landheer te zijn in het begin van 19e eeuw. Door middel van prachtige kamers en een restaurant dat de lekkerste gerechten op tafel tovert. U kunt hier nu ook terecht met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Met de prachtige inrichting van het landgoed is het lastig voor te stellen dat u zich nog in de 21ste eeuw bevind. Ondanks de stijl en het gevoel terug te zijn in deze prachtige tijd van weleer is het Landgoed wel voorzien van de gemakken van de moderne wereld. En het is nou net deze combinatie die een bezoekje aan Westerlee zo bijzonder maken. Een meer dan luxe overnachting met een zeer bijzondere lunch of diner in het restaurant, De Parelvisser, maken van elk bezoek een onvergetelijke ervaring.

Het landgoed is ook perfect voor speciale aangelegenheden zoals bedrijfsuitjes en privé feestjes. Maar het is de aangewezen locatie voor een ongeëvenaarde bruiloft. Hier is het personeel dan ook zeer bekend mee. Doordat het Landgoed meerdere bruiloften per jaar mag organiseren weten ze precies waar ze op moeten letten. Een bruiloft op dit uitzonderlijke terrein is een gegarandeerd succes.

U bent van harte welkom. Ook met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10